Auping Auronde 2000 180×200 in ‘Vanille’ incl. Auping Original Spiraalbodem Draadloos 2-motorig

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 2000 180×200 in special edition ‘Vanille’, inclusief Auping Original Spiraalbodems Volledig Elektrisch (2-motorig) Draadloos verstelbaar, Auping Auronde aanhangtafels, M Line Slow Motion Hybrid 6 en M Line Slow Motion 5 matras.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 180×200 in Special Edition ‘Vanille’
  • 2x Auping Original Spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch (2-motorig) Draadloos (nieuwste model)
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 2000 in Special Edition ‘Vanille’
  • 1x M Line Slow Motion Hybrid 6 matras
  • 1x M Line Slow Motion Hybrid 5 matras
  • GRATIS BEZORGING EN MONTAGE binnen Nederland (m.u.v. waddeneilanden.)

De nieuwprijs van deze Auping Auronde set is €6859,-
Eenmalig met hoge korting aangeboden voor €4850,00
Op zoek naar een nieuw bed? Tegenwoordig is er zo veel aanbod dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel verschillende ledikanten en boxsprings in diverse kwaliteiten en prijzen. Toch zijn alle bedden weer verschillend van elkaar en past het ene bed beter bij u dan het ander. Het belang van een goed bed is groot. Aangezien u gemiddeld acht uur per dag doorbrengt op bed, is het noodzakelijk om een slaapcombinatie te hebben waarbij alle onderdelen; Ledikant, bedbodem, matras en accessoires, zijn aangepast op uw wensen en behoeften. Wanneer de combinatie van alles goed is, kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitgeslapen gevoel!

Er bestaat geen bed dat voor iedereen geschikt is. Toch heeft Auping met de Auping Auronde een ledikant weten te produceren wat voor zeer veel mensen geschikt is. Sinds 1973 is het Auronde model enorm populair en nog steeds is het ledikant een van de meest verkochte slaapsystemen van Nederland. Met een Auping Auronde als basis, heeft u al een groot deel van een goede bedcombinatie te pakken!

Smeenk is al jarenlang het adres voor Refurbished Auping Auronde ledikanten. Bij Smeenk koopt u een Auping bed tussen een derde en de helft van de nieuwprijs. Eenmalig wordt vanuit onze winkel in Deventer een heel bijzonder Auping Auronde bed aangeboden. Het betreft een Auping Auronde 2000 model in een special edition kleur, namelijk: vanille. Deze roomkleur is zeer neutraal en modern. Door de lichte kleur geeft het uw slaapkamer een ruimtelijk geheel en kunt u, i.c.m. uw beddengoed, uw slaapkamer eenvoudig omtoveren naar een heerlijke ‘leefkamer’.

Het Auping Auronde 2000 model beschikt over een verhoogd frame. De instaphoogte van het bed is 48 cm. Hier bovenop komt nog de hoogte van het matras. Een instaphoogte die perfect geschikt is voor senioren, lange mensen of mensen die graag extra ruimte onder het bed zoeken. Daarnaast zorgt de hoge instap ervoor dat u eenvoudig kan schoonmaken onder het bed! Deze unieke Auping Auronde set heeft ook de beschikking over twee Auping Auronde Aanhang tafels in dezelfde special edition kleur ‘Vanille’ (staan niet op foto’s). De aanhang tafels maken opbergen zeer eenvoudig.

Een speciale Auping Auronde heeft ook speciale Auping Spiraalbodems nodig. Om geen consessies te doen op basis van comfort, is deze set voorzien van twee 2-motorig draadloos elektrisch verstelbare Auping Original spiraalbodems. Deze nieuwste serie Auping spiraalbodems zijn voorzien van alle gemakken die tegenwoordig gewenst zijn. Een draadloos elektrisch verstelbaar voeteneind met knieknik zorgt voor een perfecte aansluiten op de benen en knieholtes. De knieknik zorgt ervoor dat de benen in een natuurlijke stand worden versteld en u optimale ondersteuning krijgt van uw benen. Het elektrisch verstelbare ruggedeelte maakt lezen, televisie kijken etc. zeer eenvoudig. Het ruggedeelte is tot bijna 90 graden te verstellen en hierdoor kunt u vanuit uw bed de ideale houding instellen.

Het ledikant is daarnaast voorzien van de mogelijk voor installatie van Auping Connect. Hiermee kunt u de spiraalbodems vanaf uw mobiele telefoon bedienen. Met deze Auping Original spiraalbodems haalt u alle moderne bedbodem technieken in huis die tegenwoordig wenselijk zijn. In combinatie met het Auping Auronde ledikant zijn deze spiraalbodems zeer aangenaam!

Kent u het gevoel van optimale ondersteuning en goede ventilatie? Dan bent u vast al bekend met de M Line Slow Motion Hybrid matrassen. M Line matrassen geven een optimale ondersteuning aan het lichaam, waarbij alle contouren van het lichaam op de juiste manier worden aangenomen door het matras. Het matras is, door de opencellige visco elastische toplaag, zeer goed ventilerend. De M Line Hybrid serie is onder te verdelen in verschillende hardheden. De on-even getallen zijn soepel en de even getallen zijn steviger. In deze setprijs worden de M Line Slow Motion Hybrid 5 en M Line Slow Motion Hybrid 6 matras aangeboden. Deze matrassen hebben een verschillende hardheid en zijn geschikt voor verschillende typen slapers. Het Slow Motion Hybrid 5 matras is een soepel matras welke bij uitstek geschikt is voor mensen onder de 80 kg lichaamsgewicht, zijslapers of mensen die houden van een zeer soepel matras.

Het M Line Slow Motion Hybrid 6 matras is zeer geschikt voor personen boven de 80 kg, zij-, buik en/of rugslapers of mensen die houden van een iets steviger slaapcomfort. De M Line matrassen hebben door de soepele toplaag altijd een wat zachter slaapcomfort. Wanneer u houdt van een erg hard matras, kunt u tegen meerprijs kiezen voor een M Line Slow Motion Hybrid 8 matras.

Luxe, Comfort, Uitstraling en design komen tezamen in deze prachtige Auping Auronde set van Smeenk! Een ledikant waarbij u jarenlang kunt gaan genieten van een perfecte nachtrust, wie wil dat nou niet?

Interesse in deze Unieke Auping Auronde set? Bestel direct online! U bent ook van harte welkom in onze winkel in Deventer of neemt u gerust contact op met 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×200 in ‘Vanille’ incl. Auping Original Spiraalbodem Draadloos 2-motorig

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 4.850,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 180×200 Vanille. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht

Andere suggesties…