Auping Auronde 3000 90×200 Opaal Beuken Half elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 3000 (seniorenmodel) 90×200 in Opaal Beuken incl. Auping spiraalbodem half elektrisch, Auping Auronde wielenset en luxe Nasa de luxe matras in medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 3000 (seniorenmodel) 90×200 in Opaal Beuken (licht beukenhout)
  • 1x Auping spiraalbodem 90×200 1-motorig Half elektrisch (Hoofdeind elektrisch, voeteneind handmatig verstelbaar)
  • 1x Nasa de luxe matras 90×200 in Medium
  • 1x Auping Auronde wielenset (4 wielen)

De Auping Auronde is zeer functioneel. Het model is verkrijgbaar voor iedere doelgroep. Hierbij is de Auping Auronde 3000 bij uitstek beschikt voor senioren of mensen die houden van een hoge instap!
Wij bieden een zeer mooie Auping Auronde 3000 set aan. Deze ‘senioren’ set wordt geleverd in een opaal beuken kleur. Deze licht beuken kleur heeft een frisse en moderne uitstraling. De bedombouw heeft een instap van 48cm hoog, maar door de verhoogde voor- en achterkant heeft het een totale hoogte van 62 centimeter. Dit zorgt ervoor dat het matras stevig blijft liggen, ook wanneer u het bed versteld. Deze set is namelijk voorzien van een 1-motorige Auping spiraalbodem. U kunt het hoofdbord vanuit het bed elektrisch verstellen. Het voeteneind is handmatig verstelbaar.

Het matras dat geleverd wordt bij deze set is bij uitstek geschikt voor mensen die houden van een soepel en ondersteunend matras. Het Nasa-Foam de luxe matras beschikt over een visco afdeklaag. Deze afdeklaag neemt alle contouren van het lichaam aan en bied hierdoor optimale ondersteuning aan het lichaam. Dit matras beschikt over een drukverlagend materiaal en geeft een heerlijk ontspannen slaapcomfort.

Deze Auping Auronde 3000 ‘Senioren’ set is helemaal compleet en staat te popelen om beslapen te worden. Bent u de gelukkige die deze set gaat beslapen?
Nieuwprijs van deze set is €3780,00

Eenmalig door ons aangeboden voor €1250,00
Bent u geïnteresseerd in deze Auping set? U kunt contact met ons opnemen via 085-3036392, bestel online of kom langs in een van onze winkels!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 3000 90×200 Opaal Beuken Half elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.250,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 3000 90×200 Opaal Beuken. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht