Optimaal slaapcomfort met een Auping spiraalbodem

Een Auping spiraalbodem staat bekend om zijn sterke en goed ventilerende eigenschappen. Dit laatste komt door de open ‘honingraat’ structuur. Doordat de spiraalbodem meer dan 10.000 drukpunten heeft bent u verzekerd van optimaal comfort! Wist u dat u bij Smeenkbedden ook terecht kunt voor een complete Auping Auronde en Auping accesoires?

Van vlak tot volledig elektrisch!

De spiraalbodems van Auping zijn er in verschillende uitvoeringen. Van een vlakke basis tot niet te evenaren technische hoogstandjes. De reden hiervan is dat elk persoon andere eisen stelt aan een bed. Wilt u vooral rechttoe rechtaan slapen, dan is de vlakke variant prima. Wilt u echter meer comfort uit uw Auping bed halen, dan is een verstelbare spiraalbodem wel zo makkelijk. Bij Tom Smeenk bieden we alle varianten hiervoor. Met de handverstelbare spiraalbodem kunt u hoofd- en voeteneind zelf handmatig verstellen in maar liefst 12 standen. Met de elektrische spiraalbodems gaat dit automatisch. Gaat u voor het gemak van deze laatste? Dan heeft u de keuze uit een 1-motorige, 2-motorige of 3-motorige spiraalbodem.

1-motorige spiraalbodem

Bij de 1-motorige spiraalbodem van Auping kunt u door middel van de afstandsbediening het ruggedeelte elektrisch bedienen. Het voeteneinde dient u echter handmatig te verstellen.
Auping spiraalbodem 2-motorig

2-motorige spiraalbodem

Liever helemaal elektrisch? De 2-motorige spiraalbodem van Auping voorziet in deze behoefte. Zowel het ruggedeelte als de benen met knieknik zijn verstelbaar door middel van een afstandsbediening.
Auping spiraalbodem 3-motorig

3-motorige spiraalbodem

Op-en-top luxe en comfort biedt de 3-motorige spiraalbodem van Auping. Zeker wanneer u uw bed voor meer doeleinden gebruikt dan slapen alleen, is deze variant heerlijk. De drie elektrische motoren bieden u de mogelijkheid om het benen met knieknik-, rug-, en nekgedeelte afzonderlijk van elkaar te bedienen.
Overige bedbodems

Andere bedbodems

Een overzicht van al onze overige bedbodems.

Auping spiraalbodem in de praktijk

“Onze vorige Auping konden wij met de hand bedienen. Heerlijk om het voeteneinde omhoog te zetten na een lange dag staan of wandelen. In praktijk gebruikten we het hoofdeinde eigenlijk nooit. Toch nét teveel werk, terwijl het tijdens lezen of tv kijken wel een stuk beter lag. Bij de aanschaf van ons nieuwe Auping bed hebben we daarom wel voor een elektrische variant gekozen waardoor we het bed niet meer uit hoeven. We gebruiken het niet dagelijks, maar vooral in de weekenden is het favoriet: rug omhoog en krantje met koffie in bed. Heerlijk!”