Beschrijving

De optimale balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid! Voor diegenen die geen concessies willen doen op gebied van sfeer, gezond slapen en innovatie is er maar 1 optie; de SMEENK ‘Prestige’ boxspring! Deze luxe draadloos elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor heerlijke ontspannen wakkere uurtjes in de slaapkamer!

De basisprijs is € 4.500 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete elektrische boxspring. Elk onderdeel van de Prestige is anders dan anders! De boxen zijn draadloos elektrisch verstelbaar, de matrassen zijn standaard in de ‘stable’ uitvoering, de topper is standaard van het meest comfortabele en drukverlagende schuim ‘compose’ en nog eens extra dik! Het hoofdbord is verhoogd en heeft een bewerking naar keuze en de set wordt standaard voorzien van een verhoogd voetbord.
De combinatie van de matrassen en extra dikke compose topper zorgen voor een ongeëvenaard en zorgeloos slaapcomfort! De SMEENK ‘Prestige’ bestaat standaard uit:
• Twee extra dikke gestoffeerde pocketgeveerde boxen (30 cm hoog)
• Twee motorige elektrische draadloze verstelling
• Twee stable- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
• Een extra dikke topdekmatras van compose schuim met split (10 cm hoog)
• Een verhoogd gestoffeerd hoofdbord met bewerking naar keuze
• Een verhoogd gestoffeerd voetbord
• Matrasstoppers

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

100% tevreden

Goede service en levering naar volle tevredenheid.

Ria
Posterenk
9

Tevreden klant

Van bezoek in de winkel tot levering/plaatsing alles keurig geregeld. Prima prijs voor een goed product. Het melden waard is de perfecte track&trace, tot bijna op de meter te volgen waar de vrachtwagen rijdt, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

Nico
Kool
10

Super tevreden!!

Niet van nieuw te onderscheiden in een woord Super. Alles klopte de levering de afwerking, keurige mannen die het bed in elkaar zetten. En niet onbelangrijk de verpakking meenamen. Echt een aanrader!!

Greetje Scholten
Heerenveen
10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Prestige’

Vanaf  4.500,00

Bent u op zoek naar een Smeenk ‘prestige’ Boxspring? Al compleet leverbaar vanaf € 4.500,- Stel hier uw eigen Smeenk ‘prestige’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300