Smeenk ‘Prestige’

Beschrijving

De optimale balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid! Voor diegenen die geen concessies willen doen op gebied van sfeer, gezond slapen en innovatie is er maar 1 optie; de SMEENK ‘Prestige’ boxspring! Deze luxe draadloos elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor heerlijke ontspannen wakkere uurtjes in de slaapkamer!

De basisprijs is € 4.500 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete elektrische boxspring. Elk onderdeel van de Prestige is anders dan anders! De boxen zijn draadloos elektrisch verstelbaar, de matrassen zijn standaard in de ‘stable’ uitvoering, de topper is standaard van het meest comfortabele en drukverlagende schuim ‘compose’ en nog eens extra dik! Het hoofdbord is verhoogd en heeft een bewerking naar keuze en de set wordt standaard voorzien van een verhoogd voetbord.
De combinatie van de matrassen en extra dikke compose topper zorgen voor een ongeëvenaard en zorgeloos slaapcomfort! De SMEENK ‘Prestige’ bestaat standaard uit:
• Twee extra dikke gestoffeerde pocketgeveerde boxen (30 cm hoog)
• Twee motorige elektrische draadloze verstelling
• Twee stable- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
• Een extra dikke topdekmatras van compose schuim met split (10 cm hoog)
• Een verhoogd gestoffeerd hoofdbord met bewerking naar keuze
• Een verhoogd gestoffeerd voetbord
• Matrasstoppers

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
10

Ik zou iedeeren aanraden om bij Smeenk je bed aan te schaffen

Voor een reële prijs een auping aangeschaft via marktplaats. Goede communicatie met Smeenk en de levering en in elkaar zetten van mijn bed door twee keurige maar vooral aardige mannen top geregeld.

Annemieke
Amsterdam
10

Mooi uitziend witte auping van90x200 met 2-motorig spiraal. Levering zoals afgesproken.

Mooi uitziend witte Auping van 90x200 met 2 motorige spiraal. Levering zoals afgesproken en dik tevreden.

Mirjam
Harderwijk
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Prestige’

Vanaf  4.500,00

Bent u op zoek naar een Smeenk ‘prestige’ Boxspring? Al compleet leverbaar vanaf € 4.500,- Stel hier uw eigen Smeenk ‘prestige’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300