Smeenk ‘Prestige’

Beschrijving

De optimale balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid! Voor diegenen die geen concessies willen doen op gebied van sfeer, gezond slapen en innovatie is er maar 1 optie; de SMEENK ‘Prestige’ boxspring! Deze luxe draadloos elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor heerlijke ontspannen wakkere uurtjes in de slaapkamer!
De basisprijs is € 4.500 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete elektrische boxspring. Elk onderdeel van de Prestige is anders dan anders! De boxen zijn draadloos elektrisch verstelbaar, de matrassen zijn standaard in de ‘stable’ uitvoering, de topper is standaard van het meest comfortabele en drukverlagende schuim ‘compose’ en nog eens extra dik! Het hoofdbord is verhoogd en heeft een bewerking naar keuze en de set wordt standaard voorzien van een verhoogd voetbord.
De combinatie van de matrassen en extra dikke compose topper zorgen voor een ongeëvenaard en zorgeloos slaapcomfort! De SMEENK ‘Prestige’ bestaat standaard uit:
• Twee extra dikke gestoffeerde pocketgeveerde boxen (30 cm hoog)
• Twee motorige elektrische draadloze verstelling
• Twee stable- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
• Een extra dikke topdekmatras van compose schuim met split (10 cm hoog)
• Een verhoogd gestoffeerd hoofdbord met bewerking naar keuze
• Een verhoogd gestoffeerd voetbord
• Matrasstoppers

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Zeer tevreden met de service en kwaliteit

Via internet kwam ik op de site van Smeenk bedden. Ik wilde graag een hoofdbord, maar standaard zijn de hoofdborden te hoog voor de schuine kant van ons dak. In overleg kon het hoofdbord iets lager gemaakt worden, waardoor we nu een compleet bed hebben: Het bed voldoet aan de verwachtingen. Het werd netjes in elkaar gezet door de bezorgers. De bezorgers waren keurig op tijd.

Pauline
Ermelo
10

Prima.

Helft van de prijs. Nette bezorgers en rommel meegenomen.

Paul
Apeldoorn
10

Goede service

Nette medewerkers snelle service waren nacht kastjes vergeten werden on half drie geleverd

P.
Deventer
10

Een goede ervaring

Deskundig en vriendelijk geholpen. Alles gebracht naar de 2e verdieping en oude bed meegenomen. Nieuwe bed slaapt heerlijk.

Y
Deventer
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Prestige’

Vanaf  4.500,00

Bent u op zoek naar een Smeenk ‘prestige’ Boxspring? Al compleet leverbaar vanaf € 4.500,- Stel hier uw eigen Smeenk ‘prestige’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300