Silvana Support Kussens

Beschrijving

Silvana Support

Er bestaan kussens en er bestaat Silvana Support kussens: gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw optimale steun te bieden. Of u nou klein bent of groot, op uw zij slaapt of juist op uw rug: er zijn voor iedereen een Silvana Support kussens.
Silvana Support Kussens

Silvana Support GrenatSilvana Support Kussens

Houdt u van een extreem zacht kussen en slaapt u op een uiterst zacht bed? Dan biedt de Grenat u de perfecte lighouding! Ook als u per ongeluk op uw buik slaapt.

Silvana Support SaphirSilvana Support Kussens

Houdt u van een soepel kussen en slaapt u op een zacht bed? Dan biedt de Saphir u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Emeraldhkemerald100824

Houdt u van een beetje zacht kussen en slaapt u op een niet te stevig bed? Dan biedt de Emerald u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Fluorinehkfluorine100824

Houdt u van een beetje stevig kussen en slaapt u op een niet te stevig bed? Dan biedt de Fluorine u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Cristalhkcristal100824

Houdt u van een veerkrachtig kussen en slaapt u op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Support Cristal u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Larimarhklarimar100824

Houdt u van een stevig kussen en slaapt u ook op een stevig bed? Dan biedt de Larimar u de perfecte lighouding!

Extra informatie

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Silvana Support Kussens

 119,95

Er bestaan kussens en er bestaat Silvana Support: gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw optimale steun te bieden. Of u nou klein bent of groot, op uw zij slaapt of juist op uw rug: er is voor iedereen een Silvana Support.

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300