Silvana Support Kussens

Beschrijving

Silvana Support

Er bestaan kussens en er bestaat Silvana Support: gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw optimale steun te bieden. Of u nou klein bent of groot, op uw zij slaapt of juist op uw rug: er is voor iedereen een Silvana Support.
welk_silvana_kussen_moet_ik_hebben

Silvana Support Grenathkgrenat100824

Houdt u van een extreem zacht kussen en slaapt u op een uiterst zacht bed? Dan biedt de Grenat u de perfecte lighouding! Ook als u per ongeluk op uw buik slaapt.

Silvana Support Saphirhksaphir100824

Houdt u van een soepel kussen en slaapt u op een zacht bed? Dan biedt de Saphir u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Emeraldhkemerald100824

Houdt u van een beetje zacht kussen en slaapt u op een niet te stevig bed? Dan biedt de Emerald u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Fluorinehkfluorine100824

Houdt u van een beetje stevig kussen en slaapt u op een niet te stevig bed? Dan biedt de Fluorine u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Cristalhkcristal100824

Houdt u van een veerkrachtig kussen en slaapt u op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Support Cristal u de perfecte lighouding!

 

Silvana Support Larimarhklarimar100824

Houdt u van een stevig kussen en slaapt u ook op een stevig bed? Dan biedt de Larimar u de perfecte lighouding!

Extra informatie

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Silvana Support Kussens

 119,95

Er bestaan kussens en er bestaat Silvana Support: gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw optimale steun te bieden. Of u nou klein bent of groot, op uw zij slaapt of juist op uw rug: er is voor iedereen een Silvana Support.

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300