Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn Auping Auronde 1500 90×200 in Opaal Beuken, incl. Auping AVS Spiraalbodem 2-motorig Elektrisch verstelbaar, Auping Auronde aanhangtafel en M Line Slow Motion Hybrid 6 Matras.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 90×200 in Opaal Beuken
  • 1x Auping AVS Spiraalbodem 477 2-motorig Elektrisch verstelbaar (rug- en voeteneind elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Aanhangtafel 1500 in Opaal Beuken
  • 1x M Line Slow Motion Hybrid 6 90×200

Nieuwprijs van deze Auping Auronde set €3379,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €2100,00
In een slaapkamer brengt u veel uren door per dag. Het is misschien wel een van de meest gebruikte ruimtes in uw huis. Om te kunnen genieten van deze ruimte is het van groot belang om een goed bed te hebben staan. Dat het bed dan ook nog van alle gemakken voor zien is, is dan een leuke bijkomstigheid!

Smeenk biedt twee nieuwe Auping Auronde set aan. Deze set is tweemaal verkrijgbaar en verkeren in nieuwstaat! De Auping Auronde 1500 heeft een comfortabele instaphoogte van 41,5 centimeter. Hierbij komt nog de hoogte van het matras, wat zorgt voor een totale hoogte van 56 centimeter. Deze prettige instaphoogte maakt schoonmaken en opmaken van het bed erg eenvoudig. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte onder het bed te gebruiken als extra opslagruimte.

In deze Auping Auronde set is een Auping AVS Spiraalbodemsgeplaatst. Deze volledig elektrisch verstelbare bedbodem beschikt over een van de meest luxe en uitgebreide varianten die verkrijgbaar is. De 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem is verstelbaar bij het rug- en voetengedeelte met knieknik. U kunt vanuit het bed uw ideale slaappositie aangegeven en hiermee genieten van een optimaal slaapcomfort. Daarnaast beschikt de spiraalbodem over AVS comfortslides. Met deze slides kunt u de stugheid van de spiraalbodems instellen. U kunt zelf de hardheid van de spiraalbodem bepalen en hiermee extra comfort toevoegen aan uw matras.

Dat een goed matras niet mag misstaan op deze Auping Auronde set staat vast. Om optimaal comfort te kunnen bieden beschikt de set over een Slow Motion Hybrid matras. De M Line Slow Motion Hybrid 6 is een stevig, maar comfortabel matras. Het matras onderscheid zich op het gebied van ondersteuning en ventilatie. Door de uitgekiende opbouw van het matras heeft het ondersteuning op de juiste punten van het lichaam. Verder geeft het matras een zacht maar ongeëvenaard gevoel. De ventilatie in het matras is uitstekend en hiermee hebben de M Line matrassen  een lange levensduur en kunt u jarenlang genieten van optimaal slaapcomfort!

Deze nieuwe Auping Auronde set is verkrijgbaar met hoge korting! U heeft nog nooit zo voordelig op een nieuwe Auping Auronde kunnen slapen!

Interesse in deze Auping Auronde aanbieding?  Bestel snel online! Of kom langs in een van onze winkels in Deventer of Utrecht. Liever telefonisch contact? Neem dan contact op met 085-3036392!
(let op: deze set wordt per stuk aangeboden en is tweemaal verkrijgbaar.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

100% tevreden

Goede service en levering naar volle tevredenheid.

Ria
Posterenk
9

Tevreden klant

Van bezoek in de winkel tot levering/plaatsing alles keurig geregeld. Prima prijs voor een goed product. Het melden waard is de perfecte track&trace, tot bijna op de meter te volgen waar de vrachtwagen rijdt, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

Nico
Kool
10

Super tevreden!!

Niet van nieuw te onderscheiden in een woord Super. Alles klopte de levering de afwerking, keurige mannen die het bed in elkaar zetten. En niet onbelangrijk de verpakking meenamen. Echt een aanrader!!

Greetje Scholten
Heerenveen
10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
Bekijk alle reviews

Auping Auronde Opaal Beuken

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.100,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1500 90×200 Opaal Beuken. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht