Een Auping Auronde: Tijdloos en naar persoonlijke behoeften samen te stellen!

De Auping Auronde is al jaren enorm populair. Bent u op zoek naar een Auping bed? Een Auping Auronde in de kleur van uw dromen, een matras welke aansluit op uw persoonlijke behoeften en alleen de accessoires die u écht nodig heeft? Kies dan voor een refurbished Auping Auronde element van Tom Smeenk: “Een tijdloos bed, speciaal samengesteld op uw persoonlijke behoeften.”

Auping Auronde

Auping Auronde compleet

Auping Auronde

Auping Auronde zonder matras

Auping Auronde

Auping Auronde ombouw

Auping Auronde: zeer lange levensduur

De Auping Auronde is dé hardloper van alle Auping bedmodellen en onmisbaar in vrijwel iedere slaapkamer. Sinds de introductie van het ontwerp en uitvoering in 1973 is de vorm van deze klassieker onveranderd gebleven. Met een aanschaf van een Auronde Auping haalt u dus een bed in huis, waar u nog lang plezier van zult hebben. En niet alleen om zijn tijdloze uitstraling, maar ook door zijn lange levensduur.

Bij Tom Smeenk maken we gebruik van een refurbished Auping Auronde ombouw, deze is volledig nieuw gespoten door een professionele meubel spuiterij. Dit in combinatie met één van de nieuwste type Auping spiralen, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nog lang kunt genieten van deze krachtpatser. De Auping spiralen zijn ook refurbished en worden uitvoerig gecheckt zodat ze niet onder doen voor nieuwe spiralen van staal.

Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim assortiment nieuwe kwaliteitsmatrassen van Nederlands fabricaat, zodat u zelf de matras kunt selecteren die bij u past. Dit unieke concept maakt onze Auping bedden tot een duurzaam product tegen een zeer aangename prijs, gemiddeld een derde tot de helft van de nieuwprijs!

Aangepast op uw persoonlijke behoeften

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust, aangezien we gemiddeld een derde van ons leven in bed doorbrengen. Bij Smeenk vinden we dan ook dat een bed op maat samengesteld moet worden voor u als klant. Niet ieder mens heeft immers dezelfde voorkeur of behoeft als het op een bed aankomt. Bij het samenstellen van uw eigen Auping Auronde variant heeft u een ruime keuze uit verschillende opties, zodat u zeker weet dat u het Auping bed van uw dromen zult ontvangen.

Bij ons kunt u uw Auping Auronde laten spuiten in elke kleur die u maar wenst. Naast het kiezen van de gewenste Auping spiralen, afmetingen van het bed, keuze van het type matras, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om zelf bijpassende accessoires te selecteren die u bij uw Auping Auronde onderdelen wenst. Wel of geen bedlamp? Wel of geen aanhang tafel? Het is volledig aan u!

Wilt u liever persoonlijk advies of informatie?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auronde Auping graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verkocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?

Veelgestelde vragen

Wat is Auping?

Koninklijke Auping is de Nederlandse beddenfabrikant welke gevestigd is in Deventer. Al sinds 1888 is het bedrijf actief in de beddenwereld. Auping staat bekend om de metalen spiraalbodems. Deze bodems werden ontworpen voor ziekenhuisbedden, maar zijn in de loop van de tijd geproduceerd voor consumenten. Daarnaast heeft Auping een groot assortiment aan ledikanten, boxsprings, Auping matrassen en beddengoed. Verder geeft Auping 35 jaar garantie op haar spiraalbodems!

Waarom een Auping?

Wanneer u voor Auping kiest, kiest u voor het volgende:

  1. Kwaliteit: wanneer u kiest voor een Auping bed, kiest u voor kwaliteit en comfort. De bedden en spiralen zijn gemaakt van zorgvuldig verkregen, en hoogwaardige, materialen. Door gebruik te maken van deze materialen zorgt Auping dat het een constante kwaliteit kan bieden en bedden produceert met een lange levensduur en hoog comfort.
  2. Innovatie: Auping zorgt ervoor dat de ledikanten en spiraalbodems constant worden doorontwikkeld. Hierbij wordt het assortiment constant uitgebreid, maar gebruikt Auping ook altijd de nieuwste methoden en technologie om zijn producten aan te passen. Hierbij staan de pijlers comfort, ventilatie en gemak hoog in het vaandel.
  3. Prijzen en awards: met titels zoals ‘Beste uit de test’ en ‘Meest Betrouwbare Merk’ is Auping zeer trots op de gewonnen prijzen en awards.
  4. Garantie: Auping heeft een goede garantie, namelijk 35 jaar voor spiraalbodems en 10 jaar op de bedden. Hiermee geeft Auping een bepaalde betrouwbaarheid aan het product en kunt u genieten van jarenlange slaapcomfort, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.
  5. Duurzaamheid: een Auping bed en/of spiraalbodem geeft u, naast een heerlijk comfort, optimale ventilatie en ondersteuning, ook bijna levenslang garantie voor solide slaapgemak. Alle Auping bedden zijn gemaakt van zorgvuldig vergaarde grondstoffen. Door enkel uiterst selectief te zijn in het gebruik van deze grondstoffen, genieten de producten een uiterst lange levensduur en is een Auping bed een uitstekende investering in uw nachtrust.
Waarom Auping Auronde?

De Auping Auronde is het meest bekende bed uit de Auping collectie. Sinds 1973 is de Auronde Auping het ‘paradepaardje’ van het assortiment. De Auronde is een designklassieker van ontwerper Frans de la Haye en kenmerkt zich door een 15-laags beukenhouten omranding met sprekende ogen. Het model beschikt over afgeronde hoeken en is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. Hierdoor is het bed zowel geschikt voor jong en oud. Het model en de afwerking is te verkrijgen in talloze kleuren en uit te breiden met zeer veel accessoires.

Het Auronde model is dus te verkrijgen van basis tot zeer uitgebreid. De Auping Auronde is nog steeds een van de best verkochte modellen binnen de Nederlandse beddenbranche en geniet door zijn tijdloze uitstraling en sterke opbouw, nog jarenlange enorme populariteit.

Waarop moet u letten bij het kopen van een Auping bed?

Bij het kiezen van een juist Auping bed zijn een aantal zaken belangrijk, namelijk: maatvoering, slaapcomfort, hardheid, uw wens, en gemak.

Bij het kiezen van de juiste lengtemaat is het belangrijk uit te gaan van uw lichaamslengte. Wanneer u een verstelbare bedbodem wenst, dient u uit te gaan van een maatvoering van uw lichaamslengte incl. 20 cm extra lengte. Hiermee krijgt u het beste comfort. Daarnaast is de hoogte van het bed een belangrijk onderdeel. Hoe hoger het bed is, hoe eenvoudiger het is om in en uit te stappen, maar ook om het bed schoon te maken. Deze onderdelen zorgen voor een juiste keuze bij een Auping ombouw.

De keuze voor een juiste spiraalbodem is voor ieder persoon anders. Alle spiraalbodems hebben dezelfde ondersteuning, alleen zijn deze verkrijgbaar in diverse verstel mogelijkheden, namelijk; Handmatig, 1-motorig half elektrisch, 2-motorig en 3-motorig elektrisch verstelbaar. Alle verstelbare bedbodems zijn naast elkaar te plaatsen en hiermee kunt u iedere bedhelft indelen in een gewenst verstelbaarheid.

Om een matras te kiezen wat helemaal bij uw lichaamsbouw en slaapvoorkeur past, kunt u het beste de tijd nemen om matrassen uit te proberen. Hierbij is het aan te raden om geruime tijd vrij te maken, uitgerust op pad te gaan, en gemakkelijke kleding aan te trekken. Ga altijd proef liggen in uw normale slaaphouding en ga vooral meerdere soorten matrassen proberen!

Hoe lang gaat een Auping spiraalbodem mee?

Een spiraalbodem heeft een gemiddelde levensduur van 35 jaar. Echter zijn de Auping spiraalbodems zo sterk, dat het een bedbodem is welke, over het algemeen, levenslang meegaat.

Hoe lang gaat een matras mee?

Een gemiddeld matras gaat maximaal 8 tot 10 jaar mee. Dit komt doordat een matras uiteindelijk zijn stramheid verliest. Dit kan ervoor zorgen dat het matras niet meer prettig ligt.

De meeste matrassen verliezen na 8 jaar een groot deel van de elasticiteit. Door aantasting van lichaamsvocht en hoeveelheid druk kan er kuilvorming gaan plaatsvinden, waardoor uw lichaam niet meer de juiste ondersteuning krijgt die het wenst. Uiteraard kan een matras langer meegaan dan de aangegeven 8 a 10 jaar, maar dit is per persoon en matras verschillend.

Wat kost een Auping bed?

De prijs van een Auping bed varieert van model tot model. Ook het matras, de bedbodem, en de gewenste accessoires bepalen het uiteindelijke bedrag. U heeft al een complete refurbished Auping Auronde bed voor slechts €695,- bij Tom Smeenk. U kunt uw Auping Auronde eenvoudig uitbreiden tegen meerprijs.