Smeenk ‘Santiago 23’

Beschrijving

De SMEENK ‘Santiago 23’ is een uitgelezen slaapsysteem van Smeenk. De pocketgeveerde boxen geven het bed een ultiem comfort en uw keuze uit verschillende poten zorgt voor de ‘finishing touch’. De SANTIAGO heeft een box van 23 centimeter hoog. De basisprijs is € 1.899 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete boxspring, gebaseerd op twee gestoffeerde pocketgeveerde boxen, twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze, een koudschuim topdekmatras, een gestoffeerd hoofdbord en poten naar keuze! De keuze wat betreft hardheid matras, optionele accessoires en upgrading van uw set is in volgende stappen mogelijk.
Deze boxspring bestaat uit:

  • Twee gestoffeerde pocketgeveerde boxen (23 cm hoog)
  • Twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
  • Een koudschuim topdekmatras (7 cm hoog)
  • Een gestoffeerd hoofdbord
  • Keuze uit verschillende poten!

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Zeer tevreden met de service en kwaliteit

Via internet kwam ik op de site van Smeenk bedden. Ik wilde graag een hoofdbord, maar standaard zijn de hoofdborden te hoog voor de schuine kant van ons dak. In overleg kon het hoofdbord iets lager gemaakt worden, waardoor we nu een compleet bed hebben: Het bed voldoet aan de verwachtingen. Het werd netjes in elkaar gezet door de bezorgers. De bezorgers waren keurig op tijd.

Pauline
Ermelo
10

Prima.

Helft van de prijs. Nette bezorgers en rommel meegenomen.

Paul
Apeldoorn
10

Goede service

Nette medewerkers snelle service waren nacht kastjes vergeten werden on half drie geleverd

P.
Deventer
10

Een goede ervaring

Deskundig en vriendelijk geholpen. Alles gebracht naar de 2e verdieping en oude bed meegenomen. Nieuwe bed slaapt heerlijk.

Y
Deventer
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Santiago 23’

Vanaf  1.899,00

Zoekt u naar een Smeenk ‘Santiago 23’ Boxspring? Deze is compleet leverbaar – Stel hier snel uw eigen Smeenk ‘Santiago 23’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300