Smeenk ‘Santiago 23’

Beschrijving

De SMEENK ‘Santiago 23’ is een uitgelezen slaapsysteem van Smeenk. De pocketgeveerde boxen geven het bed een ultiem comfort en uw keuze uit verschillende poten zorgt voor de ‘finishing touch’. De Smeenk SANTIAGO heeft een box van 23 centimeter hoog. De basisprijs is € 1.899 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete boxspring, gebaseerd op twee gestoffeerde pocketgeveerde boxen, twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze, een koudschuim topdekmatras, een gestoffeerd hoofdbord en poten naar keuze! De keuze wat betreft hardheid matras, optionele accessoires en upgrading van uw set is in volgende stappen mogelijk.
Deze boxspring bestaat uit:

  • Twee gestoffeerde pocketgeveerde boxen (23 cm hoog)
  • Twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
  • Een koudschuim topdekmatras (7 cm hoog)
  • Een gestoffeerd hoofdbord
  • Keuze uit verschillende poten!

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Santiago 23’

Vanaf  1.899,00

Zoekt u naar een Smeenk ‘Santiago 23’ Boxspring? Deze is compleet leverbaar – Stel hier snel uw eigen Smeenk ‘Santiago 23’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300