Garantie en service

Garantie op boxsprings

U heeft recht op 3 jaar fabrieksgarantie op onze boxsprings.

Garantie op Auping bedden

Op de refurbished Auping bedden kunnen wij helaas geen fabrieksgarantie bieden omdat wij geen Auping Dealer zijn! Wij garanderen echter dat deze bedden 100% technisch en kwalitatief in orde zijn.

Garantie op Auping K2 spiralen

Wat de gebruikte Auping K2 spiralen betreft heeft u recht op 1 jaar garantie! Na dit jaar komen wij  voor €100,- de motor vervangen. Dit is 5 jaar geldig

Omruilservice

Voor € 75,00 komen wij binnen 30 dagen uw matras ophalen en vervangen voor een matras met een andere hardheid. Vindt u uw matras te zacht? Dan kunt u dus uw matras omruilen voor een hardere variant. Dit geld overigens niet voor matrassen op maat.

Hulpgarantie

Bij Tom Smeenk geniet u altijd van de beste service en deskundig advies. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en informeren bij uw aankoop. Maar ook daarna! Want bij Tom Smeenk kunt u altijd terecht met uw vraag of klacht, ook na de garantie periode!

Levertijd

Op onze Auping beddenboxspringsmatrassen en matrassen op maat moet u rekening houden met een gemiddelde levertijd van ongeveer 10-15 werkdagen, tenzij u een Auping bed in een eigen RAL kleur wilt laten spuiten. In dit laatste geval nemen wij contact met u op omtrent de te verwachten levertijd. Andere artikelen zijn op voorraad en worden direct (per post) geleverd.

Uitgebreide bezorg- en montageservice

Wilt u een nieuwe boxspring, een mooi Auping bed of een heerlijke matras bestellen? Onze bezorgservice brengt uw aankoop tegen betaling bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Tevens kunt u met Tom Smeenk extra afspraken maken over bezorging op een etage. Ook beschikt Tom Smeenk over een uitstekende montageservice.

  • Levering & montage zijn gratis bij bestellingen boven €300,-.
  • Bezorgingen vinden plaatsen tussen 08.00 – 17.00.
  • In overleg bezorgen we (eventueel met meerprijs) ook op etages hoger/lager dan de begane grond.
  • Overige informatie omtrent bezorging anders dan het Nederlandse vaste land:
    • België: Bezorgen €175,- inclusief monteren.
    • Duitsland: In overleg.
    • Waddeneiland: Tot het transportbedrijf dat de overtocht maakt. Dit bedrijf dient u zelf te regelen.