Auping Auronde 1500 180×200 in Alpine Wit met Hoge Achterwand

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Utrecht
Auping Auronde 1500 180×200 in Alpine wit incl. Auping Hoge Achterwand met roldeurkastjes, handmatig verstelbare Auping spiraalbodems en combi-spring ‘Ultimate’ matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 180×200 in Alpine Wit
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 Handmatig verstelbaar (Hoofd- en voeteneinde verstelbaar)
  • 1x Combi-spring Compose de luxe ‘Ultimate’ 90×200 Medium
  • 1x Combi-spring Compose de luxe ‘Ultimate’ 90×200 Stevig
  • 1x Auping Auronde Hoge Achterwand met Roldeurkastjes in Alpine Wit

Nieuwprijs van deze set is €7300,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €3400,00
Een samenvatting van dit bed is heel kort: Wow! Er is bijna geen luxere Auping Auronde set verkrijgbaar. Bij Smeenk Utrecht is deze set met een enorme korting te verkrijgen, dus grijp nu uw kans!
Deze Auping Auronde set is volledig, maar ook echt voorzien van alles wat u zich maar kan indenken. Deze set heeft een hoge instap, 41,5cm frame hoogte, en is hierdoor eenvoudig op te maken en schoon te houden. Door de verhoogde instap is het in- en uitstappen ook een stuk prettiger. Om optimaal te kunnen genieten van de Auping set, is deze set voorzien van twee handmatig verstelbare Auping spiraalbodems (elektrisch tegen meerprijs leverbaar). Om het Auronde Ledikant volledig te maken is het uitgerust met een hoge achterwand met roldeurkastjes. Deze achterwand zorgt niet alleen voor een verhoging bij het hoofdeinde, maar ook voor de nodige opbergruimte. De twee nachtkastjes zijn af te sluiten met roldeurkastjes en de lectuurhouders zorgen voor een ruimte voor uw boek/tijdschrift.
Op zo’n mooie Auping Auronde set kunnen twee heerlijke matrassen niet ontbreken. De twee combi-spring Compose de luxe  ‘Ultimate’ matrassen zorgen voor het 100% lekker slapen garantie. De matrassen onderscheiden zich op het gebied van ventilatie, ondersteuning en levensduur. Door de HR80 dit wordt gebruikt bij dit matras is het matras optimaal ondersteunend en niet gevoelig voor kuilvorming. Het is dus geschikt voor personen met een lager, maar ook hoger lichaamsgewicht. Het Combi-spring Compose de luxe ‘Ultimate’ matras doet absoluut niet onder voor de luxe type matrassen van alle Nederlandse A-merken.
Wanneer u op zoek bent naar de perfecte Auping Auronde set, is dit uw kans!
Wilt u de set eens komen bekijken? Komt gerust langs in onze winkel in Utrecht. Wij zijn bereikbaar op 085-3036392 of bestel de set direct online!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 180×200 in Alpine Wit met Hoge Achterwand

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.400,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1500 180×200 Alpine Wit. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht