Onze winkels

Wij verkopen onze eigen ontwikkelde Smeenk boxsprings. Dit is een kwalitatief en goed liggende boxspring. De materialen voor de boxsprings komen uit Nederland en wij maken de boxspring in onze eigen fabriek.

kom gerust langs om proef te liggen

Kom langs in één van onze winkels. Onze specialisten helpen u graag verder en geven passend advies.

u bent van harte welkom in deventer of utrecht

Wij hebben in de loop der jaren een enorme expertise opgebouwd op het gebied van slaapcomfort en geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Smeenk beschikt over een bezorg- en montage service, dus ook het bezorgen en monteren aan huis is geen probleem. U bent altijd van harte welkom in één van onze winkels, wij helpen u met veel plezier!

hoe we zijn begonnen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Tom Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen! Dit bleek een ‘gouden greep’. Na een vliegende start in Voorst, werd al gauw een winkel geopend aan de Rijksstraatweg in Twello. Deze winkel bleek al snel te klein, waarna de overstap naar een prachtige showroom in hartje Deventer snel werd gemaakt. In oktober 2015 heeft Tom Smeenk een tweede vestiging in Utrecht geopend.

smeenk in utrecht

Naast onze winkel in Deventer, hebben wij in oktober 2015 een tweede vestiging geopend aan de Albatrosstraat 2 in Utrecht. De parkeergarages Universiteitskwartier en Vredenburgkwartier liggen op steenworp afstand, maar er is ook gratis parkeerruimte in de buurt van onze showroom. De prachtige binnenstad van Utrecht heeft bovendien genoeg te bieden om er een gezellig dagje ‘uit’ van te maken.

Winkelafspraak

Stel je eigen refurbished auping auronde samen

Smeenk verkoopt alle typen Auping Auronde bedden en accessoires, nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

  • Duurzaam hergebruik van producten
  • Hoogwaardige kwaliteit van Auping
  • Betaalbaar Auping bed
Auronde samenstellen