Smeenk ‘Royal Class’

Beschrijving

Eindelijk lekker lezen in bed? Of liever tv kijken? Of wat dacht u van een ontbijt op bed? Het sublieme comfort van deze SMEENK ‘Royal Class’ boxpspring is te danken aan de 2-motorige elektrische verstelling van het rugdeel en de benen met knieknik. Kortom maak van uw slaapkamer een ‘leefkamer’.

De basisprijs is € 2.959 + meerprijs gewenste (lengte)maat! De basisprijs + de meerprijs voor uw gewenste maat is de prijs voor een complete elektrische boxspring, gebaseerd op twee gestoffeerde boxen, twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze, een koudschuim topdekmatras met split, matrasstoppers en een gestoffeerd hoofdbord! De keuze wat betreft hardheid matras, optionele accessoires en upgrading van uw set is in volgende stappen mogelijk. De SMEENK ‘Royal Class’ bestaat standaard uit:
• Twee extra dikke gestoffeerde pocketgeveerde boxen (30 cm hoog)
• Twee motorige elektrische verstelling
• Twee pocketveer- en meegestoffeerde matrassen in hardheid naar keuze
• Een koudschuim topdekmatras met split (7 cm hoog)
• Een gestoffeerd hoofdbord
• Matrasstoppers

Extra informatie

Afmeting boxspring

140x200cm, 140x210cm, 140x220cm, 160x200cm, 160x210cm, 160x220cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm

Hardheid Matras

medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
10

Ik zou iedeeren aanraden om bij Smeenk je bed aan te schaffen

Voor een reële prijs een auping aangeschaft via marktplaats. Goede communicatie met Smeenk en de levering en in elkaar zetten van mijn bed door twee keurige maar vooral aardige mannen top geregeld.

Annemieke
Amsterdam
10

Mooi uitziend witte auping van90x200 met 2-motorig spiraal. Levering zoals afgesproken.

Mooi uitziend witte Auping van 90x200 met 2 motorige spiraal. Levering zoals afgesproken en dik tevreden.

Mirjam
Harderwijk
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Royal Class’

Vanaf  2.959,00

Bent u op zoek naar een Smeenk ‘royal class’ Boxspring? Al compleet leverbaar vanaf € 2.959,- Stel hier uw eigen Smeenk ‘royal class’ samen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300