Ducky Dons 15% A-kwaliteit donzen boxkussen

Beschrijving

Bent u op zoek naar een goed en degelijk hoofdkussen? Dan is het Ducky Dons 15% A-kwaliteit donzen boxkussen echt een aanrader! Dit kussen  heeft een vulling  van 15% zacht eendendons en 85% eendenveren. Het totale vulgewicht van het hoofdkussen is 1200 gram. Door de natuurlijke vulling i.c.m. de 100% katoenen tijk, is het kussen uitstekend ventilerend. Het kussen heeft een medium comfort en beschikt over een prima veerkracht. Het kussen dient iedere dag te worden opgeschud. Hiermee kunt u blijven genieten van een goed gevuld hoofdkussen.
Het Ducky Dons 15% a-kwaliteit donzen boxkussen is geschikt voor zowel buik-, zij- en rugslaper! Een voordelige Allrounder!
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
8

Prima service

-

Ans
Utrecht
10

Enorm goed.

Het duurde even, maar de leveringsdatum klopte. De bezorgers hielpen met het in elkaar zetten van mijn bed en waren uiterst vriendelijk.De bedbodem is fantastisch. Echte Auping kwaliteit. Maar dan betaalbaar. De eerste dag was mijn rug wel even heel gevoelig. Maar vanaf ochtend 2 begonnen mijn rug- en nekpijn sterk te verminderen. En vanochtend, op ochtend 4 werd ik voor het eerst in 28 jaar wakker uit mezelf en niet door de pijn. Mijn dank hiervoor.

Francinia
s-Gravenhage
9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
Bekijk alle reviews

Ducky Dons 15% A-kwaliteit donzen boxkussen

 49,00

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en kwalitatief hoofdkussen, is het Ducky Dons 15% A-kwaliteit donzen boxkussen zeker het proberen waard!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300