Silvana Support Royale Kussens

Beschrijving

Binnen de Silvana Support collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor degene die van iets luxer en mooier houdt, is er nu Silvana Support® Royale, het eerste donzen Silvana Support hoofdkussen. De Silvana Support Royale collectie bestaat uit zes verschillende hardheden: Van zacht naar stevig.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. Het hoofdkussen heeft een Aegis behandeling gehad en hierdoor is het kussen schimmel- en bacteriewerend. Dit zorgt voor een fris en hygiënisch slapklimaat. Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support hoofdkussens zijn niet wasbaar.

Extra informatie

Kies uw kussen

Silvana Support Royale Rood, Silvana Support Royale Oranje, Silvana Support Royale Paars, Silvana Support Royale Blauw, Silvana Support Royale Geel, Silvana Support Royale Groen

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Silvana Support Royale Kussens

 159,95

Bent u op zoek naar een Silvana Support Royale? Het eerste Donzen Silvana Support hoofdkussen. Bestel Veilig en Eenvoudig bij Smeenk!

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300