Ducky Dons Double Face Donzen hoofdkussen

Beschrijving

Op zoek naar een veelzijdig donzen hoofdkussen?
Het Ducky Dons Double Face Donzen hoofdkussen is dan wat u zoekt! Het hoofdkussen heeft een traditioneel puntmodel, maar bestaat uit zowel een zacht al stevige kant. Het kussen heeft een zachte kant welke gevuld is met hoogwaardig eendendons. De 90% donsvulling geeft het hoofdkussen een zeer soepel maar stabiel comfort. De overige vulling bestaat uit eendenveertjes. Door de tweezijdige slaapmogelijkheid, is het kussen geschikt voor rug-, zij- en ook buikslapers.
Allergisch?
Het Ducky Dons Double Face hoofdkussen heeft een Nomite en downafresh label. Dit label is een samenwerkingsverband tussen alle belangrijke dons en veren verwerkende bedrijf in Europa. Het label geeft aan dat de donzen hoofdkussen zijn voorzien van hygienische vulmaterialen, er geen agressieve midden zijn gebruikt bij het verkrijgen van dons en dat het anti allergisch is!
Eerlijk dons
Het Ducky Dons Double Face kussen heeft een RDS gecertificeerd keurmerk. Het Responsible Down Standard label draagt bij aan het dierenwelzijn van alle dieren die worden gebruikt bij de productie van dons. Alle dieren hebben een gezond leven, lijden niet en hebben geen stress. Door grondige controles van de Controle Union, onafhankelijk onderzoeksorgaan, is de kwaliteit en het welzijn volledig gewaarborgd.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Ducky Dons Double Face Donzen hoofdkussen

 69,00

Als u op zoek bent naar een veelzijdig hoofdkussen, dan is het Ducky Dons Double Face Donzen hoofdkussen perfect voor u! Dit traditionele puntmodel kussen heeft zowel een zachte als een stevige kant voor ultiem slaapcomfort.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300