Cevilit Matras-Fix Matrasbeschermer

Beschrijving

Een matras is een kostbaar product. Om het matras goed te beschermen is het van belang gebruik te maken van een matras dek. De Cevilit Matras-Fix matrasbeschermer geeft optimale bescherming aan uw matras.  Het flexibele en slijtvaste matrasdek kan geplaatst worden op iedere bedbodem en voorkomt pillen van uw matras. Het matrasdek bestaat uit meer dan 15.000 anti-slip nopjes per m2. Hierdoor is de Cevilit Matras-Fix niet alleen geschikt als bescherming voor het matras, maar werkt het ook als antislip voor uw matras. Uw matras zal perfect blijven liggen, dit geldt ook bij verstelbare bodems!
De Cevilit Matras-Fix matrasbeschermer is stofvrij en zeer hygiënisch. De gehele matrasbeschemer is wasbaar op 60 graden celsius en geschikt voor de droogtrommel. Deze Matras-Fix matrasbeschermer is door zijn hygiene uiterst geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.
Met de Cevilit Matras-Fix matrasbeschermer verlengt u de levensduur van uw matras en kunt u genieten van een heerlijk fris matras!
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Cevilit Matras-Fix Matrasbeschermer

Vanaf  20,00

Bekijk hier onze Cevilit Matras-Fix Matrasbeschermer. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom in Deventer of neem contact op!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300