Auping Auronde 1000 160×200 Alpine Wit Volledig Elektrisch (2-motorig)

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 1000 160×200 in Alpine wit incl. Auping spiraalbodems 2-motorig elektrisch verstelbaar, twee Auping Auronde aanhangtafels en twee pocketveer-koudschuim ‘Nubilem de luxe’ matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5) 160×200 in Alpine Wit
  • 2x Auping Spiraalbodem 80×200 Volledig Elektrisch 2-motorig (hoofd- en voeteinde elektrisch verstelbaar)
  • 1x Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ 80×200 Medium
  • 1x Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ 80×200 Stevig
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 1000 in Alpine wit

Nieuwprijs van deze set is € 5300,-
Dit showroommodel wordt eenmalig aangeboden voor €2250,00
Goed slapen is belangrijk. Wanneer u kan genieten van een goede nachtrust voelt u zich fit en opgewekt. Een bedcombinatie dient dus niet alleen mooi te zijn, maar ook nog een passend bij uw lichaamsbouw, slaaphouding en slaapklimaat. Een goed bed is dus een eenvoudige keuze. Smeenk is al jarenlang het adres voor uw goede nachtrust!
Smeenk biedt eenmalig een hele mooie, duurzame en goede Auping Auronde set aan. De Auping Auronde staat al tientallen jaren lang bekend als een van de belangrijkste pijlers op het gebied van ledikanten. Geen enkel ander bed is al sinds 1973 op de markt verkrijgbaar en nog steeds populair.

De Auping Auronde 1000 in deze aanbieding heeft een aantal weken in onze showroom gestaan en verkeerd in goede staat. Het model heeft enkele kleine beschadigingen, maar deze zijn vrijwel niet zichtbaar. Het model beschikt over een instaphoogte van 34,5cm. Dit maakt het model eenvoudig om in te stappen en er blijft voldoende ruimte onder het bed over voor het opbergen van diverse spullen. Als extraatje heeft deze set de beschikking over twee Auping Auronde aanhangtafels in bijpassende kleur. Ideaal voor het plaatsen van een wekker enz.

Voor een ontspannen en luxe slaapcomfort is er gekozen om deze Auping Auronde set uit te rusten met twee volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. In het ledikant zijn twee, afhankelijk van elkaar te verstellen, spiraalbodems geplaatst met ieder twee motoren. Het ruggedeelte is verstelbaar en dit maakt lezen en televisie kijken zeer prettig. Het voeteind is uitgerust met een extra knieknik. Hiermee worden de benen optimaal ondersteunt. Ook het voeteneinde is vanuit het bed verstelbaar. Alleen door de spiraalbodems kunt u al bijna genieten van een overheerlijke nachtrust!

Een mooie bedcombinatie heeft de optimale mix van ledikant, bedbodem en matras. Om deze mooie set volledig te laten voldoen aan deze punten is het uitgevoerd met twee extra luxe pocketveer-koudschuim matrassen. Koudschuim staat bekend als optimaal ventilerend, zeer veerkrachtig en goed ondersteunend. De combinatie met een pocketveer zorgt voor een heerlijke zacht en comfortabel slaapcomfort. Het ‘Nubilem de luxe’ matras heeft naast de 7-zone pocketvering, ook de beschikking over een zonering in het schuim. Door een gecontourde zonering toe te passen geeft het matras  net dat beetje meer comfort wat zorgt voor een overheerlijk slaapcomfort!

Een Auping Auronde set waarbij alles klopt! Eenmalig is deze geweldige Auping Auronde set verkrijgbaar met hoge korting!
Interesse? Bestel direct online! U bent van harte welkom in een van onze winkels in Utrecht of Deventer. Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 160×200 Alpine Wit Volledig Elektrisch (2-motorig)

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.250,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1000 160×200 Alpine Wit volledig elektrisch. Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht