Auping Auronde 2000 200×200 in Opaal beuken incl. Elektrische spiraalbodems en Matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit ons magazijn:
Auping Auronde 2000 200×200 in Opaal Beuken incl. twee elektrisch verstelbare Auping Spiraalbodems, Auronde wielenset en een luxe Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ Matras in Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 200×200 in Opaal Beuken (Natural Bleech)
  • 1x Auping Spiraalbodem 100×200 1-motorig (hoofdeind elektrisch, voeteneind handmatig verstelbaar)
  • 1x Auping Spiraalbodem 100×200 2-motorig (Hoofd-en voeteneind elektrisch versstelbaar
  • 2x Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ 100×200 in Medium
  • 1x Auping Auronde Wielenset

Nieuwprijs van deze set is € 6300,-
Door ons aangeboden voor €1995,00
De Auping Auronde staat sinds 1973 in vele slaapkamers. Het tijdloze en slijtvaste Auping ledikant is niet voor niks al jarenlang een van de best verkochte bedden van Nederland. De 14-laags beukenhouten omranding en poten zorgen ervoor dat u een leven lang kan genieten van perfect slaapcomfort!
Smeenk heeft een speciale Auping Auronde set in de aanbieding. Deze Auping Auronde 2000 set is namelijk Kingsize! Het ledikant heeft een framehoogte van 48 centimeter, inclusief matras 62 centimeter, en heeft de bedmaat 200×200 centimeter. Een heerlijk groot ledikant wat gemaakt is voor mensen die houden van veel ruimte in bed! De hoge instap van het bed maakt van opmaken, in- en uitstappen en schoonmaken een eenvoudige klus. De ‘natuurlijke’ uitstraling van Opaal Beuken zorgt ervoor dat het bed toepasbaar is in vrijwel ieder interieur.

Om optimaal comfort te ervaren in uw bed is het van levensbelang om een goede bedbodem te hebben. Deze set is uitgerust met twee elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze lattenbodems zorgt voor een optimale ventilatie en geven het matras de ondersteuning die nodig is om te kunnen genieten van een heerlijk soepel slaapcomfort. De combinatie van bedbodem en matras is essentieel voor een goede nachtrust. Om een goed ventilerend en ondersteunende basis te kunnen bieden is deze Auping Auronde 2000 set uitgerust met twee Pocketveer-Koudschuim matrassen. Het Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ matras van Smeenk onderscheid zich in soepel slaapcomfort, waarbij ventilatie hoog in het vaandel staat. De 7-zone pocketveer, tezamen met de gecontourde schuimzonering maken van het matras een  geheel van wereldformaat!
Op zoek naar een Auping Auronde waarbij ruimte, comfort en gemakt hoog in het vaandel staan? Wacht niet langer! Deze Auping Auronde set is echt iets voor u!

Interesse in de Auping Auronde set? Maak een afspraak via 085-3036392, kom langs in een van onze winkels in Deventer of Utrecht of bestel direct online!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 200×200 in Opaal beuken incl. Elektrische spiraalbodems en Matrassen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.995,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 200×200 Opaal Beuken. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht