Castella Castor Donzen Hoofdkussen

Beschrijving

De Castella Castor is een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in drie kamers. Rondom is het kussen gevuld met heerlijke zachte 90% eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met 15% eendendons. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht donzen hoofdkussen met een goede ondersteuning. Het hoofdkussen heeft een heerlijke schouderuitsparing en hiermee ervaart u geen druk op uw schouders bij het slapen. Door het gebruik van natuurlijke vulmaterialen, is het kussen zeer goed ventilerend en hoeft u het Castella hoofdkussen alleen maar te luchten om het fris te houden. Om het hoofdkussen maximaal te beschermen wordt een bijpassende molton geadviseerd.
Het Castella Castor donzen hoofdkussen heeft een stevig, maar heerlijk ondersteunend comfort. Een kussen dat perfect pas bij een zij slaper of iemand die op een stevig matras slaapt! Het Castella Castor Donzen hoofdkussen maakt slapen echt leuk!

  • Schoudercontour
  • Afritsbare tijk (100% katoen)
  • Vulling: buitenkamers: Nieuwe witte Europese eendendons en -veertjes | 90% dons, 10% veertjes | Klasse 1
  • Vulling: binnenkamer: Nieuwe witte Europese eendenveertjes en -dons | 85% veertjes, 15% Dons | Klasse 1

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Castella Castor Donzen Hoofdkussen

 89,00

Bent u op zoek naar een Castella Castor hoofdkussen? Een heerlijk zacht Donzen hoofdkussen met Schoudercontour. Bestel Veilig en Eenvoudig bij Smeenk!

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300