Castella Castor Donzen Hoofdkussen

Beschrijving

De Castella Castor is een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in drie kamers. Rondom is het kussen gevuld met heerlijke zachte 90% eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met 15% eendendons. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht donzen hoofdkussen met een goede ondersteuning. Het hoofdkussen heeft een heerlijke schouderuitsparing en hiermee ervaart u geen druk op uw schouders bij het slapen. Door het gebruik van natuurlijke vulmaterialen, is het kussen zeer goed ventilerend en hoeft u het Castella hoofdkussen alleen maar te luchten om het fris te houden. Om het hoofdkussen maximaal te beschermen wordt een bijpassende molton geadviseerd.
Het Castella Castor donzen hoofdkussen heeft een stevig, maar heerlijk ondersteunend comfort. Een kussen dat perfect pas bij een zij slaper of iemand die op een stevig matras slaapt! Het Castella Castor Donzen hoofdkussen maakt slapen echt leuk!

  • Schoudercontour
  • Afritsbare tijk (100% katoen)
  • Vulling: buitenkamers: Nieuwe witte Europese eendendons en -veertjes | 90% dons, 10% veertjes | Klasse 1
  • Vulling: binnenkamer: Nieuwe witte Europese eendenveertjes en -dons | 85% veertjes, 15% Dons | Klasse 1

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Zeer tevreden met de service en kwaliteit

Via internet kwam ik op de site van Smeenk bedden. Ik wilde graag een hoofdbord, maar standaard zijn de hoofdborden te hoog voor de schuine kant van ons dak. In overleg kon het hoofdbord iets lager gemaakt worden, waardoor we nu een compleet bed hebben: Het bed voldoet aan de verwachtingen. Het werd netjes in elkaar gezet door de bezorgers. De bezorgers waren keurig op tijd.

Pauline
Ermelo
10

Prima.

Helft van de prijs. Nette bezorgers en rommel meegenomen.

Paul
Apeldoorn
10

Goede service

Nette medewerkers snelle service waren nacht kastjes vergeten werden on half drie geleverd

P.
Deventer
10

Een goede ervaring

Deskundig en vriendelijk geholpen. Alles gebracht naar de 2e verdieping en oude bed meegenomen. Nieuwe bed slaapt heerlijk.

Y
Deventer
Bekijk alle reviews

Castella Castor Donzen Hoofdkussen

 89,00

Bent u op zoek naar een Castella Castor hoofdkussen? Een heerlijk zacht Donzen hoofdkussen met Schoudercontour. Bestel Veilig en Eenvoudig bij Smeenk!

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300