Ducky Dons Drie-kamer boxkussen

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijk fris donzen hoofdkussen?
Het Ducky Dons Driekamer Boxkussen heeft alles in zich om u te voorzien van perfecte nachtrust! Het luxe donzen boxkussen bestaat uit een combinatie van het mooiste ganzendons, eendendons en eendenveertjes. Het kussen bestaat uit een kern van eendenveertjes. Deze veertjes geven het hoofdkussen een sterke en stevige basis. Het hoofdkussen bestaat uit twee zijden, namelijk; een stevig en een zachtere kant. De stevige kant is gevuld met hoogwaardig wit eendendons. Deze stevigere kant is optimaal geschikt voor zijslapers. De andere zijde is gevuld met 100% zachte ganzendons. Dit dons is van de hoogst leverbare kwaliteit en geeft een heerlijk zacht comfort. De zachte en 100% katoenen tijk geeft het kussen een heerlijk vormend gevoel.
Bent u allergisch voor dons?
Geen probleem! Het Ducky Dons Drie-kamer boxkussen is 100% anti allergisch. Het hoofdkussen heeft de beschikking over een Nomite label. Dit anti-allergische certificaat maakt het kussen voor iedereen geschikt, dus ook mensen met een dons allergie. De Downafresh certificering geeft aan dat het vulmateriaal 100% hygienisch is.
Altijd een fris en schoon kussen?
Maak dan gebruik van een goede kussensloop molton. Met een goede molton beschermd u uw hoofdkussen tegen kringen en transpiratievocht vlekken. Een goede molton zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van het comfort van het kussen, maar de levensduur verlengd.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Ducky Dons Drie-kamer boxkussen

 109,00

Het Ducky Dons Driekamer Boxkussen biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte nachtrust. Bestel het vandaag nog!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300