Ducky Dons Drie-kamer boxkussen

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijk fris donzen hoofdkussen?
Het Ducky Dons Driekamer Boxkussen heeft alles in zich om u te voorzien van perfecte nachtrust! Het luxe donzen boxkussen bestaat uit een combinatie van het mooiste ganzendons, eendendons en eendenveertjes. Het kussen bestaat uit een kern van eendenveertjes. Deze veertjes geven het hoofdkussen een sterke en stevige basis. Het hoofdkussen bestaat uit twee zijden, namelijk; een stevig en een zachtere kant. De stevige kant is gevuld met hoogwaardig wit eendendons. Deze stevigere kant is optimaal geschikt voor zijslapers. De andere zijde is gevuld met 100% zachte ganzendons. Dit dons is van de hoogst leverbare kwaliteit en geeft een heerlijk zacht comfort. De zachte en 100% katoenen tijk geeft het kussen een heerlijk vormend gevoel.
Bent u allergisch voor dons?
Geen probleem! Het Ducky Dons Drie-kamer boxkussen is 100% anti allergisch. Het hoofdkussen heeft de beschikking over een Nomite label. Dit anti-allergische certificaat maakt het kussen voor iedereen geschikt, dus ook mensen met een dons allergie. De Downafresh certificering geeft aan dat het vulmateriaal 100% hygienisch is.
Altijd een fris en schoon kussen?
Maak dan gebruik van een goede kussensloop molton. Met een goede molton beschermd u uw hoofdkussen tegen kringen en transpiratievocht vlekken. Een goede molton zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van het comfort van het kussen, maar de levensduur verlengd.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Zeer tevreden met de service en kwaliteit

Via internet kwam ik op de site van Smeenk bedden. Ik wilde graag een hoofdbord, maar standaard zijn de hoofdborden te hoog voor de schuine kant van ons dak. In overleg kon het hoofdbord iets lager gemaakt worden, waardoor we nu een compleet bed hebben: Het bed voldoet aan de verwachtingen. Het werd netjes in elkaar gezet door de bezorgers. De bezorgers waren keurig op tijd.

Pauline
Ermelo
10

Prima.

Helft van de prijs. Nette bezorgers en rommel meegenomen.

Paul
Apeldoorn
10

Goede service

Nette medewerkers snelle service waren nacht kastjes vergeten werden on half drie geleverd

P.
Deventer
10

Een goede ervaring

Deskundig en vriendelijk geholpen. Alles gebracht naar de 2e verdieping en oude bed meegenomen. Nieuwe bed slaapt heerlijk.

Y
Deventer
Bekijk alle reviews

Ducky Dons Drie-kamer boxkussen

 109,00

Het Ducky Dons Driekamer Boxkussen biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte nachtrust. Bestel het vandaag nog!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300