Auping Match 100×200 in Beuken Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Match 100×200 in Naturel Beuken incl. Auping Spiraalbodem 1-motorig, Auping Match Hoofdbord ‘Straight’, lectuurhouder en Nasa de luxe matras in Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Match 100×200 in Naturel Beuken
  • 1x Auping Spiraalbodem 100×200 1-motorig (Ruggedeelte elektrisch verstelbaar, voeteneind handmatig verstelbaar)
  • 1x Auping Match Hoofdbord ‘Straight’ in Naturel Beuken
  • 1x Auping Match Lectuurhouder in Alu
  • 1x Nasa de luxe 100×200 matras in Medium

Nieuwprijs van deze set is €3500,00
Dit showroommodel bieden wij aan voor €1700,00
Vanuit ons magazijn bieden wij een puntgave Auping Match set aan. Deze luxe Auping Match set is uitgevoerd in een Naturel Beuken kleur. Deze moderne en tijdloze kleur, maakt het bed geschikt voor vrijwel ieder interieur. Door het minimalistische design is het bed voor zowel jong als oud aantrekkelijk. Het mooie Auping Match hoofdbord geeft het ledikant een strakke en luxueuze uitstraling. Daarnaast is het bed uitgevoerd met verhoogde Auping Match poten. Hierdoor kunt u de ruimte onder het bed eenvoudig schoon houden. Het bed is uitgerust met een 1-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem. Deze Auping Spiraalbodem is elektrisch verstelbaar bij het ruggedeelte en het voeteneind kunt u handmatig verstellen. Om het comfort te verhogen is deze slaapcombinatie uitgerust met een speciale en unieke Auping Match lectuurhouder. Uw tijdschrift en/of boek is hiermee nooit meer ver weg!

Een mooie uitstraling is één, maar een heerlijk slaapcomfort is noodzakelijk om te genieten van uw nachtrust. Om een optimale ondersteuning te kunnen ervaren op deze Auping Match set, is het uitgerust met een Nasa de luxe Matras. Het matras beschikt over een traagschuim afdeklaag. Deze laag vormt optimaal naar de contouren van uw lichaam. De onderkant van het matras is gemaakt van hoogwaardig koud schuim. Dit sterke schuim geeft uw lichaam en het schuim de juiste druk. Een heerlijk matras, welke bij uitstek geschikt is voor mensen die het snel koud hebben, ouderen of mensen die houden van een zacht slaapcomfort.

Het team van Smeenk geeft u de kans om te kunnen genieten van een Auping Match set voor een droomprijs. Deze Auping Match set beschikt over alles voor een prettige en lange nachtrust!
Interesse? Bestel snel online of neem contact op met 085-3036392. 

LET OP: SLECHTS EENMALIG AANGEBODEN!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Match 100×200 in Beuken Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.700,00

Bekijk hier onze Auping Match 100×200 Beuken Elektrisch. Interesse? Bestel via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht