Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits 2-motorig Draadloos Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits, inclusief 2-motorig draadloos elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem, Auping Auronde wielenset en Pocket Compose de luxe ‘Optimus’ matras Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 90×200 in Rood-Beits
  • 1x Auping spiraalbodem 90×200 Volledig Elektrisch 2-motorig  DRAADLOOS (hoofd- en voeteind elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Wielenset (4 wielen)
  • 1x Pocket-Compose de luxe ‘Optimus’ 90×200 in Medium

Nieuwprijs van deze set is €3525,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €1700,00
Eenvoud, tijdloos en duurzaamheid. Een Auping Auronde is het ledikant waarbij dit de drie pijlers zijn. Het unieke design van Frans de la Haye staat bij vele mensen in de slaapkamer en is nog altijd een geliefd ledikant in ‘beddenland’. Smeenk is de grootste refurbished Auping leverancier van Nederland. Bij Smeenk is het mogelijk om een luxe Auping set samen te stellen voor een fractie van de nieuwprijs. Smeenk maakt Auping betaalbaar!
Smeenk heeft vaak unieke bedden in zijn collectie beschikbaar voor prijzen tussen een derde en de helft van de nieuwprijs. Vanuit ons magazijn bieden wij een zeer fraai 1-persoons Auping Auronde 2000 ledikant aan. Deze unieke Rood gebeitste Auping Auronde is vrijwel onbeschadigd en beschikt over een prettige hoge instap. Het ledikant is 90 centimeter breed en 2 meter lang. De hoge instap van 48cm framehoogte, maken schoonmaken, opstaan en opmaken zeer eenvoudig. Het bed is bij uitstek geschikt voor senioren of lange mensen. Daarnaast is het prettig voor mensen die graag spullen willen opbergen onder het bed. Er past eenvoudig een reiskoffer onder het bed.
Een hoge instap maakt het ledikant prettig, maar een verstelbare bedbodem geeft het bed ook een absolute meerwaarde. Bij deze showroomset zit een 2-motorig draadloos elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem. Dit spiraal beschikt over een verstelbaar ruggedeelte en over een verstelbaar voeteneind met knieknik. De knieknik zorgt voor een perfecte ondersteuning van knieholte en onderbenen. De draadloze verstelbaarheid zorgt ervoor dat u geen last ervaart van kabels naar uw bed. Het verstellen van uw bed ging niet eerder zo eenvoudig. Met deze set kun u traploos uw eigen slaaphouding bepalen!
Omdat een ledikant en spiraalbodem ‘de basis’ zijn van een Auping Auronde, is het van belang om de conformiteit te bepalen met een goed matras. Smeenk heeft deze set uitgerust met een nieuwe Pocket-Compose de luxe ‘Optimus’ matras. Dit matras beschikt over een 7-zone stable pocketveren kern, tweezijdig afgedekt met hoogwaardig gecontourd Compose schuim. Dit schuim heeft een soortelijk gewicht van 80kg/m3 en is hierdoor optimaal ondersteunend en ventilerend, drukverlagend en is er geen kans op kuilvorming in het matras. Een matras van wereldformaat en absoluut niet te onderscheiden van de topmodellen van de grote Nederlandse a-merken. 
Een Auping Auronde combinatie waarbij het predicaat ‘Topset’ absoluut niet misstaat! 
Interesse? Bestel online, kom langs in een van onze winkels of neem contact op met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits 2-motorig Draadloos Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.700,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 90×200 Rood-Beits. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht