Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits 2-motorig Draadloos Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits, inclusief 2-motorig draadloos elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem, Auping Auronde wielenset en Pocket Compose de luxe ‘Optimus’ matras Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 90×200 in Rood-Beits
  • 1x Auping spiraalbodem 90×200 Volledig Elektrisch 2-motorig  DRAADLOOS (hoofd- en voeteind elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Wielenset (4 wielen)
  • 1x Pocket-Compose de luxe ‘Optimus’ 90×200 in Medium

Nieuwprijs van deze set is €3525,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €1700,00
Eenvoud, tijdloos en duurzaamheid. Een Auping Auronde is het ledikant waarbij dit de drie pijlers zijn. Het unieke design van Frans de la Haye staat bij vele mensen in de slaapkamer en is nog altijd een geliefd ledikant in ‘beddenland’. Smeenk is de grootste refurbished Auping leverancier van Nederland. Bij Smeenk is het mogelijk om een luxe Auping set samen te stellen voor een fractie van de nieuwprijs. Smeenk maakt Auping betaalbaar!

Smeenk heeft vaak unieke bedden in zijn collectie beschikbaar voor prijzen tussen een derde en de helft van de nieuwprijs. Vanuit ons magazijn bieden wij een zeer fraai 1-persoons Auping Auronde 2000 ledikant aan. Deze unieke Rood gebeitste Auping Auronde is vrijwel onbeschadigd en beschikt over een prettige hoge instap. Het ledikant is 90 centimeter breed en 2 meter lang. De hoge instap van 48cm framehoogte, maken schoonmaken, opstaan en opmaken zeer eenvoudig. Het bed is bij uitstek geschikt voor senioren of lange mensen. Daarnaast is het prettig voor mensen die graag spullen willen opbergen onder het bed. Er past eenvoudig een reiskoffer onder het bed.

Een hoge instap maakt het ledikant prettig, maar een verstelbare bedbodem geeft het bed ook een absolute meerwaarde. Bij deze showroomset zit een 2-motorig draadloos elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem. Dit spiraal beschikt over een verstelbaar ruggedeelte en over een verstelbaar voeteneind met knieknik. De knieknik zorgt voor een perfecte ondersteuning van knieholte en onderbenen. De draadloze verstelbaarheid zorgt ervoor dat u geen last ervaart van kabels naar uw bed. Het verstellen van uw bed ging niet eerder zo eenvoudig. Met deze set kun u traploos uw eigen slaaphouding bepalen!
Omdat een ledikant en spiraalbodem ‘de basis’ zijn van een Auping Auronde, is het van belang om de conformiteit te bepalen met een goed matras. Smeenk heeft deze set uitgerust met een nieuwe Pocket-Compose de luxe ‘Optimus’ matras. Dit matras beschikt over een 7-zone stable pocketveren kern, tweezijdig afgedekt met hoogwaardig gecontourd Compose schuim. Dit schuim heeft een soortelijk gewicht van 80kg/m3 en is hierdoor optimaal ondersteunend en ventilerend, drukverlagend en is er geen kans op kuilvorming in het matras. Een matras van wereldformaat en absoluut niet te onderscheiden van de topmodellen van de grote Nederlandse a-merken.

Een Auping Auronde combinatie waarbij het predicaat ‘Topset’ absoluut niet misstaat!
Interesse? Bestel online, kom langs in een van onze winkels of neem contact op met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 90×200 in Rood-Beits 2-motorig Draadloos Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.700,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 90×200 Rood-Beits. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht