Auping Auronde Forrest Green 180×210 + Auping spiralen en matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Nu te koop aangeboden: Auping Auronde Forrest Green

– Auping Auronde ombouw 180 x 210 in de prachtige kleur Forrest Green
– Accenten ook in Forrest Green
– Model 1500 (41,5 cm poten).
– 2 Auping vlakke spiralen 90 x 210
– Keuze uit 2 van de volgende matrassen:
-Auping Evolve type X ‘medium’ of ‘firm’
-Auping Evolve type I ‘medium’ of ‘firm’
– 2 Auping aanhangtafels
– Meegespoten hoofdbord

Dit complete bed wordt nu voor slechts €3199,- bij u thuis bezorgd en gemonteerd!

De Auping Evolve matrassen zorgen voor de perfecte slaaptemperatuur door optimale ventilatie. Daarnaast biedt de Evolve optimale ondersteuning op de juiste plekken door de kwalitatief uitstekende pocketvering.

Heeft u interesse in deze Auping Auronde neem dan gerust contact op via info@tomsmeenk.nl of bel naar 085-3036392. Wilt u deze Auronde liever even bekijken, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Deventer! Deze is geopend van woensdag t/m zaterdag.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde Forrest Green 180×210 + Auping spiralen en matrassen

 3.199,00

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300