Auping K2 Spiralen, 90×190 cm

Aanbieding!

Beschrijving

Zeer eenvoudig online te bestellen en af te halen in Twello, Deventer of Utrecht! Zo goed als nieuwe Auping K2 spiralen inclusief een jaar garantie. Maatvoering 90×190 cm in verschillende verstelbare uitvoeringen.

Kunnen in een (Auronde) ombouw geplaatst worden of op een bijpassend K2 potenset (Kan beiden ook erbij besteld worden).

Bezorgen kan eventueel in overleg.

Extra informatie

Verstelmogelijkheden

Half elektrisch (1 motor, rug), Handverstelbaar, Vlak (niet verstelbaar), Volledig elektrisch 2 motoren (Rug en benen met knieknik)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping K2 Spiralen, 90×190 cm

Vanaf  250,00 Vanaf  150,00

Zo goed als nieuwe Auping K2 spiralen in maatuitvoering 90×190 cm. Zeer snel af te halen in Twello, Deventer of Utrecht.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300