Auping Auronde 1000 160×210 Diep Zwart

Aanbieding!

Beschrijving

Wij bieden aan vanuit onze showroom in Utrecht
Auping Auronde 1000 160×210 `Diep Zwart incl. twee Auping spiraalbodems in handmatig verstelbaar, Auping Auronde aanhangtafels en Pocketvering-Koudschuim de luxe matras in medium.
Deze Auping Auronde 1000 set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5cm framehoogte) 160×210 Diep Zwart
  • 2x Auping Spiraalbodem 80×210 in Handmatig verstelbaar (Hoofd- en voeteinde handmatig verstelbaar)
  • 2x Pocketvering-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ 80×210 in Medium
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 1000 in Zwart

Nieuwprijs van van deze Auping Auronde set is €4405,00

Wij bieden deze showroomset aan voor €1950,00
Bent u op zoek naar een Auping Auronde bed welke van alle gemakken voorzien is? Dan is deze mooie Auping Auronde set echt iets voor u! Wij bieden vanuit onze showroom in Utrecht een complete Auping Auronde 1000 set aan. Deze set beschikt over een Auping Auronde ombouw met een framehoogte van 34,5cm. Deze hoogte is zonder een matras. Wanneer u er een matras op plaatst, komt de totale hoogte neer op +- 48cm. U kunt met deze set dus genieten van een prettige instaphoogte!

Deze showroom set is tevens voorzien van twee Auping Auronde aanhang tafels. Deze bijpassende Auping nachtkastjes zijn onderdeel van het bed en kunnen worden geplaatst op alle punten van de bed ombouw. De aanhang tafels zijn ideaal voor het plaatsen van een bedlamp, wekker etc. Een heerlijke complete Auronde bed ombouw!

Bij deze Auping Auronde aanbieding van Smeenk, zijn twee handmatig verstelbare Auping spiraalbodems inbegrepen. Deze bedbodems hebben een dubbele verstelmogelijkheid. In het ledikant zijn twee apart te verstellen bedbodems geplaatst, waarbij naast het hoofd-, ook het voeteind handmatig verstelbaar zijn. De verstelbaarheid is ideaal na een dag veel staan, het lezen van een goed boek of het kijken van televisie vanuit uw bed!

Om van maximaal comfort te kunnen genieten is er een heerlijke luxe pocketvering matras bij deze set gevoegd. Deze pocketvering-koudschuim geeft een een heerlijk ondersteunend gevoel. Daarnaast bestaat het matras uit een stabiele 7-zone pocketvering in de kern. Aan beide kanten is deze pocketvering afgedekt met een stevige drukverdeler. Hiermee kunnen de pocketveringen alle onderdelen van het lichaam goed aannemen, waardoor u een ondersteuning ervaart op het gehele lichaam. De gecontourde afdeklaag van HR55 koudschuim is naast comfortabel, ook uiterst goed ventilerend. Daarnaast is dit matras perfect voor mensen die houden van een sterk, comfortabel en goed ondersteunend slaapcomfort!

Wilt u eindelijk echt goede nachtrust? Dan is deze set uitermate geschikt voor u!
Interesse in deze uitgebreide showroom Auping Auronde set? Bestel deze set direct online of bezoek onze winkel in Utrecht of Deventer! U kunt ons ook bereiken via 085-3036392

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 160×210 Diep Zwart

 1.950,00

Bestel hier onze Auping Auronde 1000 160×210 in Clay. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom in Deventer of neem contact op!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300