Auping K2 77T spiralen 100×200 Volledig elektrisch!

Beschrijving

Zeer eenvoudig online te bestellen! Zo goed als nieuwe Auping K2 77T spiralen 100×200 inclusief een jaar garantie.
Nieuw  €1205,- per stuk nu voor € 550,- per stuk.
Kunnen in een (Auronde) ombouw geplaatst worden of op een bijpassend K2 potenset.
Rug en benen met knieknik afzonderlijk van elkaar elektrisch te verstellen!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping K2 77T spiralen 100×200 Volledig elektrisch!

 550,00

Zeer eenvoudig online te bestellen! Zo goed als nieuwe Auping K2 spiralen inclusief een jaar garantie. Rug en benen met knieknik elektrisch te verstellen!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300