Auping Auronde 1000 Compleet Zwart 200×200 Volledig Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 1000 200×200 in Zwart, volledig elektrisch verstelbare (2-motorig) Auping spiraalbodems en pocketveer-koudschuim matrassen in Stevig.
Deze luxe Auping set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 200×200 in Zwart
  • 2x Auping Spiraalbodem 100×200 Volledig Elektrisch (2-motorig, rug en benen met knieknik)
  • 2x Pocketveer-koudschuim matras 100×200 in Stevig

De nieuwprijs van deze set bedraagt €4380,00
Bij ons eenmalig voor €2300,-
Deze onwijs ruime Auping Auronde beschikt over veel luxe. Het bed is uitgerust met twee volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Door deze luxe wilt u uw bed niet meer uitkomen. De set is inclusief een pocketveer-koudschuim matras. Dit optimaal ventilerende en zeer goede ondersteunende matras zorgt voor een perfect slaapcomfort. Door de 7-zone pocketvering in het matras, krijgt het lichaam ondersteuning op ieder punt van het lichaam. Al met al is dit een Auping Auronde set die zeer geschikt is voor een personen die houden van een wat stevig en koel slaapcomfort en houden lezen en/of televisie kijken in bed!
DEZE SET IS SLECHTS EENMALIG VERKRIJGBAAR

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 Compleet Zwart 200×200 Volledig Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.300,00

Deze onwijs ruime Auping Auronde beschikt over veel luxe. Het bed is uitgerust met twee volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems.

Uitverkocht