Auping Auronde 1000 Compleet Zwart 200×200 Volledig Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde compleet 1000 200×200 in Zwart, volledig elektrisch verstelbare (2-motorig) Auping spiraalbodems en pocketveer-koudschuim matrassen in Stevig.
Deze luxe Auping set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde compleet 1000 200×200 in Zwart
  • 2x Auping Spiraalbodem 100×200 Volledig Elektrisch (2-motorig, rug en benen met knieknik)
  • 2x Pocketveer-koudschuim matras 100×200 in Stevig

De nieuwprijs van deze set bedraagt €4380,00
Bij ons eenmalig voor €2300,-
Deze onwijs ruime Auping Auronde beschikt over veel luxe. Het bed is uitgerust met twee volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Door deze luxe wilt u uw bed niet meer uitkomen. De set is inclusief een pocketveer-koudschuim matras. Dit optimaal ventilerende en zeer goede ondersteunende matras zorgt voor een perfect slaapcomfort. Door de 7-zone pocketvering in het matras, krijgt het lichaam ondersteuning op ieder punt van het lichaam. Al met al is dit een Auping Auronde set die zeer geschikt is voor een personen die houden van een wat stevig en koel slaapcomfort en houden lezen en/of televisie kijken in bed!
DEZE SET IS SLECHTS EENMALIG VERKRIJGBAAR

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 Compleet Zwart 200×200 Volledig Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.300,00

Deze onwijs ruime Auping Auronde beschikt over veel luxe. Het bed is uitgerust met twee volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems.

Uitverkocht