Auping Auronde 1000 200×200 in Alpine Wit 2M Elektrisch verstelbaar

Aanbieding!

Beschrijving

Auping Outlet Koopje!
Vanuit onze showroom te Deventer bieden wij aan:
Auping Auronde 1000 200×200 in Alpine Wit incl. Volledig Elektrisch verstelbare 2-motorige Auping Spiraalbodems, Auping Auronde Aanhangtafels, Pocket-Latex de luxe matras in stevig en Pocket-Latex de luxe matras in Medium
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34.5cm) 200×200 in Alpine Wit
  • 2x Auping Spiraalbodem 100×200 Volledig Elektrisch 2-motorig (hoofd- en voeteneind met knieknik)
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 1000
  • 2x Pocket-Latex de luxe matras 100×200 in hardheid naar keuze.

Een XL Auping Auronde met volledig elektrische spiralen tegen een spotprijs! Genieten van alle luxe die Auping te bieden heeft. Deze Luxe en complete Auping set wordt aangeboden met hoge korting.
Interesse? Kom langs in één van onze winkels te Deventer of Utrecht. Of bestel direct online!
Deze set is uit te breiden met diverse accessoires, verkrijgbaar tegen meerprijs.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 200×200 in Alpine Wit 2M Elektrisch verstelbaar

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.250,00

Auping Outlet: Auping Auronde 1000 200×200 wit met Volledig Elektrische spiralen (3-motorig) en nieuwe matrassen naar keuze! Bekijk de aanbieding!

Uitverkocht