Auping Auronde 2000 160×200 in Wenge Deelbaar 2-motorig Elektrisch en M Line Matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 2000 160×200 in Wenge Deelbaar incl. Auping spiraalbodems 2-motorig elektrisch verstelbaar, Auping Auronde verhoogde hoofdborden deelbaar in Wenge, Auping Auronde aanhangtafel, M Line Cool Motion Hybrid 5 en M Line Cool  Motion Hybrid 6 matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 160×200 in Wenge (Bruin/zwart) Deelbaar
  • 2x Auping Auronde Verhoogd Hoofdbord Deelbaar in Wenge
  • 2x Auping Spiraalbodem 80×200 in Volledig Elektrisch 3-motorig (Nek- Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Aanhangtafel 2000 in Wenge (incl. wielen)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 5 80×200 Matras
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 6 80×200 Matras

Nieuwprijs van deze deelbare Auping Auronde set is €8273,00
Eenmalig door Smeenk aangeboden voor €4100,00 
De Auping Auronde! Een design-klassieker puur sang in beddenland. Het Auronde bepaalt al jarenlang de inrichting van menig slaapkamer. Een model waarbij afgeronde hoeken, sprekende ‘ogen’ en een solide creatie u voorzien van een heerlijk ledikant! Ontwerper Frans de la Haye had in 1973 niet kunnen bedenken dat het Auping Auronde model, ook in 2020, een van de meest verkochte bedden is. In de loop van de jaren is het design weinig veranderd. De kleuren zijn wel sterk gewijzigd. Tegenwoordig zijn Auping Auronde modellen verkrijgbaar in zowel hout als gespoten kleuren. Van heel modern tot zeer landelijk. Een Auping Auronde is door zijn veelzijdigheid geschikt voor ieder interieur!
Bij Smeenk bent u aan het juiste adres voor een Auping Auronde, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Al jaren lang kunt u bij Smeenk terecht voor een refurbished Auping Auronde ledikant voor een derde/ de helft van de nieuwprijs van een Auping Auronde! Smeenk maakt Auping betaalbaar!

Vanuit het magazijn bieden wij een Deelbare Auping Auronde 2000 160×200 aan. Deze deelbare Auping Auronde set is uitgevoerd in een luxe Wenge kleur. Deze donkerbruine/zwarte kleur is zeer tijdloos en uniek door de doorschijning van een mooie houtnerf. Het Auping Auronde 2000 is het hoogste Auping Auronde model dat er verkrijgbaar is. Met een frame hoogte van 48 centimeter is het bed eenvoudig  in- en uit te stappen. Het bijzondere aan deze Auping Auronde set is de deelbaarheid. De Deelbare Auronde geeft u de mogelijkheid om het bed eenvoudig uit elkaar te rijden, maar ook weer naar elkaar te plaatsen. Zowel aan het hoofd-als voeteneind bevind zich een koppel stuk.
Het geheel wordt aan het hoofdeinde samengehouden d.m.v. van en dwarsbalk. Een ijzersterke constructie waar met een simpel click systeem, het schoonmaken en opmaken zeer eenvoudig wordt! Het Ledikant is daarnaast voorzien van twee deelbare, verhoogde Auping Auronde hoofdborden. Naast de mooie uitstraling, geven de hoofdborden bescherming aan het behang en zorgen ze ervoor dat uw hoofdkussen niet achter het bed kan vallen. Bij een deelbaar bed worden de hoofdborden als twee kleine hoofdborden geleverd. De totale hoogte van de hoofdborden bedraag +- 90 centimeter vanaf de grond. Deze Auping Auronde bed ombouw is een lust voor het oog en zorgt voor een prachtige ‘eyecatcher’ in uw slaapkamer!
In een Auping Auronde ombouw horen spiraalbodems. Deze stalen bedbodems bestaan voor 80% uit lucht en 20% is materiaal. Hiermee zijn Auping spiraalbodems de best ventilerende bedbodems die er verkrijgbaar zijn. De spiralen worden dwars gespannen en niet gevoelig voor doorzakken of scheuren. De gelijkmatige druk van de bedbodems geeft het matras de mogelijk om maximaal comfort te bieden. Smeenk heeft deze Auping Auronde Deelbaar voorzien van twee elektrische spiraalbodems, maar dan niet zomaar elektrische bedbodems. Deze set is voorzien van twee 3-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Bij deze bodems is zowel de nek, rug- als benen met knieknik elektrisch verstelbaar. Deze maximale luxe geeft u het comfort voor het ontspannen kunnen lezen van een boek, het kijken van televisie of welke andere manier van genieten u maar wilt vanuit uw bed!
Wanneer u naast alle luxe van ledikant en bedbodems, wilt genieten van perfect slaapcomfort. Dan zijn M Line matrassen de juiste keuze voor u! Smeenk biedt deze set aan met twee M Line Cool Motion Hybrid matrassen. De set is uitgerust met een M Line Cool Motion Hybrid 5 en M Line Cool Motion Hybrid 6 variant. Beide matrassen hebben een opbouw met een 7-zone pocketvering als basis. Door deze basis hoeft het matras niet te worden gedraaid. Deze apart, in zakjes, verpakte veren geven uw lichaam de juiste ondersteuning. De veren zijn verdeeld in hardheid en hierdoor voorzien ze in de juiste drukverdeling op het lichaam. Bovenop de pocketvering ligt een koudschuim drukverdeler en hierdoor blijft de ventilatie in het matras gewaarborgd. De toplaag van ingesneden M Line visco-elastisch ISM gel, geven uw lichaam een zeer aangenaam comfort.
Het materiaal neemt alle contouren van het lichaam aan. Door deze optimale vorming kunt u een druk-verlagend gevoel ervaren en een heerlijk comfortabel slaapcomfort. De totale hoogte van het bed (incl. matras) komt uit op +- 65 centimeter. De M Line Cool Motion 5 is de medium variant en de M Line Cool Motion Hybrid 6 is de stevige variant. De Cool Motion matras tijk zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam gedurende de nacht eenvoudig wordt afgevoerd en u altijd een koel slaapcomfort kunt ervaren. Met een M Line matras slaap u niet alleen beter, maar staat u ook fris en uitgeslapen op!
Een deelbare Auping Auronde bedcombinatie met M Line matrassen… Wanneer u zoekt naar slaapgenot, haalt u die binnen met deze droomset van Smeenk!
Wij bieden deze set eenmalig aan! Bestel deze set dus direct online. Kom langs in een van onze winkels of neem contact op met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 160×200 in Wenge Deelbaar 2-motorig Elektrisch en M Line Matrassen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 4.100,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 Wenge, 160 x 200. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht