Auping Auronde 2000 180×200 in Forest Green Volledig Elektrisch en Hoofdbord

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 2000 180×200 in Forest Green (Special Edition) incl. Volledig elektrisch verstelbare 2-motorige Auping Spiraalbodem en twee Combi-Spring de luxe ‘Ultimate’ matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm.) 180×200 in Forest Green (Special Edition)
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch 2-motorig (Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x Combi-Spring de luxe ‘Ultimate’ 90×200 in Medium
  • 1x Combi-Spring de luxe ‘Ultimate’ 90×200 in Stevig

Nieuwprijs van deze Auping set is €6985,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €3450,00
Overdag optimaal presteren begint bij goede nachtrust. Aangezien het leven drukker wordt en de nachten korter, is ontspannen belangrijk voor ieder persoon. Een degelijk en goed bed is de basis van fysieke en geestelijke gezondheid. De combinatie van boxspring en/of ledikant met bedbodem en matras dienen perfect op elkaar afgesteld te zijn. Door een juiste combinatie kunt u genieten van uw nachtrust en kunt u overdag optimaal presteren!
Sinds de jaren ’70 is Auping toonaangevend in ‘beddenland’, met de Auronde als grote smaakmaker. Het ledikant, ontworpen door Frans de la Haye, is reeds miljoenen malen verkocht en is nog steeds een van de best verkochte ledikanten in Nederland. Smeenk is sinds een aantal jaren het adres voor Auping bedden tegen droomprijzen. 
Eenmalig wordt er door Smeenk een ‘Special Edition’ Auping Auronde aangeboden. Dit model is verkregen uit een faillissement en door Smeenk opnieuw gespoten. Een echte Auping Auronde, maar dan met meer dan 50% korting.  De Auping Auronde die wordt aangeboden is een Auping Auronde 2000. Het Auronde model heeft een hoge instap van 48 centimeter. Bij dit model is niet alleen in- en uitstappen eenvoudig, maar ook schoonmaken en opmaken van het bed worden een stuk prettiger. Dit model is tevens uitgerust met een origineel Auping Auronde hoofdbord. Het gehele ledikant is uitgevoerd in een speciale kleur, namelijk ‘forest green’. Deze natuurlijke, donkergroene kleur maakt uw slaapkamer een stuk levendiger. Dit ledikant maakt van uw slaapkamer een echte ‘leefkamer’!
Zoals eerder benoemd is een goede basis essentieel voor goede nachtrust. De combinatie van juiste onderdelen maken van het bed een perfecte slaapbasis. Auping staat bekend om de spiraalbodem. Deze dwars gespannen bedbodem geeft een voortreffelijke ondersteuning aan het matras, maar onderscheid zich op het gebied van ventilatie. Door de ruimte onder het bed en de open structuur van de bedbodem, is er geen beter ventilerende bedbodem verkrijgbaar. Daarnaast is een Auping spiraalbodem een bedbodem voor het leven! In deze set zitten twee volledig elektrisch verstelbare Auping  spiraalbodems. Hiervan is er een uitgerust met een knieknik Deze set beschikt dus in de basis uit luxe en comfort!
Er zijn talloze matrassen verkrijgbaar. Maar een goed matras is voor ieder persoon verschillend. De een slaap liever hard en warm, de ander zacht en koel. Er zijn uitzondering op het gebied van matrassen. Sommige matrassen bieden de combinatie van alle belangrijke onderdelen m.b.t. goede nachtrust. De Combi-Spring de luxe ‘Ultimate’ matras van Smeenk is zo’n uitzondering. Dit matras beschikt over perfecte ondersteuning, ventilatie, drukverdeling en duurzaamheid. Een matras wat op ieder punt met zorg is samengesteld, om u te kunnen laten genieten van een prettige nachtrust. Het Ultimate matras bestaat uit een toplaag van hoogwaardig Compose schuim in combinatie met pocketvering en een hoge kwaliteit koudschuim. Het matras is niet draaibaar en u hoeft geen moeite meer te doen bij het draaien van een matras. Het Ultimate matras is geschikt voor vrijwel ieder persoon die op zoek is naar perfecte ondersteuning van het lichaam!
Een echte meerwaarde voor uw slaapkamer en uw lichaam! Deze Auping Auronde set heeft alles in zich om u te kunnen laten genieten van uw nachtrust!
Bestel deze Auping Auronde set online! Of kom langs in een van onze winkels in Deventer of Utrecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×200 in Forest Green Volledig Elektrisch en Hoofdbord

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.450,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 180×200 Forest Green. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht