Auping Auronde 1000 180×200 in Zeeblauw Handmatig verstelbaar

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze winkel in Utrecht
Auping Auronde 1000 180×200 in Zeeblauw, inclusief twee handmatig verstelbare Auping Spiraalbodems en luxe Pocketvering-Latex Matrassen in hardheid naar keuze.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5cm) 180×200 in Zeeblauw
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in Handmatig verstelbaar (hoofd-en voeteneind handmatig verstelbaar)
  • 2x Pocketvering-Latex 90×200 in hardheid naar keuze (medium en/of stevig)

Nieuwprijs van deze Auping Auronde set is €3755,00
Eenmalig vanuit onze showroom aangeboden voor €1050,00
Volledig herstellen doe je bij een goede nachtrust. Gemiddeld heeft een persoon acht uur slaap per dag nodig. Wanneer u deze nachtrust onvoldoende neemt kunt u minder scherp en goed functioneren. Wanneer een bed helemaal is aangepast aan uw voorkeuren en lichaam, krijgt u een goede ondersteuning en is het mogelijk om uitgeslapen wakker te worden.
Tom Smeenk biedt eenmalig een ‘probleemloos’ bed aan. Deze refurbished Auping wordt als showroommodel aangeboden. Het Auping Auronde 1000 ledikant verkeerd in absolute nieuwstaat en is afgewerkt in een moderne Zeeblauwe kleur. Het ledikant heeft een instaphoogte van 34,5 centimeter. Hierdoor is het eenvoudig om schoon te maken onder het bed. Daarnaast geniet het bed van een perfecte ventilatie.

De ruimte onder het bed zorgt ervoor dat er lucht onder het bed kan komen.
Een Auping Auronde bestaat uit een sterk frame in combinatie met een Auping spiraalbodem. Deze dwarsgespannen Auping spiraalbodems geven de matrassen een goede ondersteuning en bieden door de open structuur, 80% lucht en 20% materiaal, een heerlijke ventilatie. In deze Auping Auronde 1000 set bevinden zich twee handmatig verstelbare Auping spiraalbodems. Het hoofdeinde is eenvoudig te verstellen d.m.v. een gasveer bediening. Het voeteneinde is handmatig verstelbaar met de trapsgewijze verstelling. Een heerlijke toevoeging op een zeer luxe en solide ledikant.

Een goed matras maakt of breekt een bed. Uiteindelijk zorgt de matras voor een prettig gevoel op uw lichaam. Om een soepele en goed ondersteunende basis te bieden, beschikt deze Auping Auronde set over twee luxe Pocketvering-Latex matrassen. Een pocketvering matras bestaat uit een raamwerk met daarin veren verpakt in verschillende zakjes. Deze veren zijn verdeeld in hardheid, welke zijn ingedeeld in 7 zones. Hiermee geeft het matras ondersteuning op de juiste onderdelen van het lichaam. De afdeklagen van hoogwaardig geperforeerd Latex zorgen voor een soepel comfort. Door de perforatie gaten beschikt het schuim over een goede ventilatie.
Een solide en mooie Auping Auronde set met hoge korting!

Slaapt u binnenkort op deze prachtige Auping Set? Bestel direct online! U bent ook van harte welkom in onze winkel in Utrecht of Deventer! 

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 180×200 in Zeeblauw Handmatig verstelbaar

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.050,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1000 180×200 Zeeblauw. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht