Auping Auronde 1000 180×200 Beuken incl. lage achterwand met roldeurkastjes

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 1000 180×200 in Beuken incl. Auping Auronde lage achterwand met roldeurkastjes, Auping spiraalbodems handmatig verstelbaar en Luxe Nasa-Foam matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5cm) 180×200 in Beuken
  • 1x Auping Auronde lage achterwand met roldeurkastjes 180 in Beuken
  • 2x Auping spiraalbodem 90×200 handmatig verstelbaar (hoofd- en voeteind verstelbaar)
  • 2x Luxe Nasa-Foam matrassen 90×200 in Medium (traagschuim) **

Stop met zoeken naar een mooie en complete Auping Auronde set! Deze Auping set heeft namelijk alles waar u van droomt. De Auping Auronde is al vanaf het jaar 1973 verkrijgbaar, maar nog steeds een van de meest populaire ledikanten van Nederland!
Smeenk biedt u met deze bomvolle Auping Auronde set een unieke kans! Deze mooie Auping Auronde 1000 set heeft een heerlijk ruime afmeting van 180×200. De natural beuken kleur is tijdloos en eenvoudig te combineren met heel veel beddengoed. Deze set is extra luxe door een lage achterwand met roldeurkastjes. U kunt eenvoudig uw spullen opbergen en afsluiten in de nachtkastjes. De handmatig verstelbare Auping spiraalbodems geven het bed de luxe om eenvoudig omhoog en omlaag te kunnen zitten. Zowel het hoofd- als voeteneind zijn verstelbaar.

Om fris en ontspannen wakker te worden, wordt deze Auping Auronde set geleverd met twee luxe Nasa-Foam matrassen. Nasa-foam, ook wel traagschuim genoemd, hebben de eigenschap om het lichaam perfect te ondersteunen. U zakt langzaamaan in het matras waardoor alle contouren van het lichaam ontzien zijn van druk. Door de hoge kwaliteiten schuim, heeft het matras een lange levensduur en kunt u dus lang genieten van een heerlijk comfortabel matras!
Een echte Auping Outlet-Topper! Eenmalig met meer dan 60% korting!!
Nieuwprijs van deze set is €5500,00

Eenmalig door ons aangeboden voor €1900,00 
Interesse in deze Auping Auronde set? Bestel direct, kom langs in een van onze winkels of neem contact op met 085-3036392!
**liever andere matrassen bij deze set? Dat is mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.**

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 180×200 Beuken incl. lage achterwand met roldeurkastjes

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.900,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1000 180×200 Beuken. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht