Smeenk ‘Ultimate’ 100% Ganzendons Dekbed Warmteklasse 2

Beschrijving

Een heerlijk warm en comfortabel ganzen zonden Smeenk Optima 100 dekbed!
Het  ultimate’ 100% Ganzendonzen dekbed (warmteklasse 2) van Smeenk zorgt voor een heerlijk en soepel comfort. De 100% witte ganzendonzen vulling (klasse 1), valt heerlijk over uw lichaam. De katoensatijnen tijk zorgt ervoor dat het dekbed niet kraakt en zeer comfortabel aanvoelt op uw lichaam. De tijk is afgewerkt met een luxe bies en wordt geleverd in een luxe woven opbergtas.

100% anti allergisch donzen dekbed
Het Smeenk 100% ‘Ultimate’ ganzen donzen dekbed is 100% anti-allergisch. Hiermee is het dekbed geschikt voor iedereen met een huisstofmijt allergie. Door Nomite Label beschikt het dekbed over een dicht geweven hoes die een natuurlijke barrière vormt tegen diverse mijten. Met dit dekbed kunt u, ondanks een allergie, genieten van het heerlijke gevoel van 100% ganzen dons.

Warmteklasse 2
Wilt u een dekbed waar u 80% van het jaar probleemloos onder kunt slapen? Dan heeft u aan het Smeenk ‘Ultimate’ 100% ganzen donzen dekbed in warmte klasse 2 een perfect dekbed. Warmteklasse 2 is de meest gekozen klasse voor het Nederlandse klimaat. Het is voornamelijk geschikt voor een slaapklimaat in redelijk tot goed geïsoleerde woningen. Het warmteklasse 2 dekbed beschikt over een enkel dekbed en hierdoor hoeft u niet per seizoen het dekbed te wisselen. Toch liever een 4-seizoenen  100% Ganzen donzen Smeenk ‘Ultimate’ dekbed? Deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar!

Verschil tussen eenden- en Smeenk Optima 100 ganzendons dekbedden
Bij een 100% donzen dekbed bestaat het dekbed uit het fijnste dons dat wordt verkregen van de borst van een eend of een gans. Dons bestaat uit een zeer fijne en zachte structuur. In tegenstelling tot veren bevat het geen stokjes en hierdoor valt het soepel om het lichaam. De fijne structuur van dons zorgt ervoor dat er met een minimaal gewicht, een perfecte isolatie kan worden bepaald. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat dons naast prettige warmte, het vocht goed afvoert en geen klammig gevoel geeft. Een vulling van eendendons is wat opener wat zorgt voor een sneller verlies van warmte. Hierdoor is een 100% eendendons dekbed wat zwaarder in het comfort. Een ganzen donzen dekbed is lichter en beschikt over een fijn geweven tijk. Hierdoor is het ganzen donzen dekbed comfortabeler in gebruik.

Extra informatie

Maatvoering

140×200, 140×220, 200×200, 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Levertijd

2-4 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Smeenk ‘Ultimate’ 100% Ganzendons Dekbed Warmteklasse 2

Vanaf  239,00

Bekijk hier onze Smeenk ‘Optima’ 100 Ganzendons Dekbed. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom in Deventer of neem contact op!

Dit product heeft een levertijd van 2-4 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300