Castella Polaris 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castella Polaris dekbed behoort tot één van de lichtste en meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. In combinatie met de 100% Mazurisch ganzendons is het dekbed uiterst licht, wat perfect aansluit op uw lichaam! Daarnaast is ganzendons niet alleen warm in de winter maar tevens vochtregulerend en ventilerend in de zomer. Het dekbed is verkrijgbaar in diverse warmteklassen, namelijk:

  • Warmteklasse 3+4: Perfect voor de koude winterdagen en los van elkaar geschikt voor de rest seizoenen)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

De Castella Polaris dekbedden worden geleverd voorzien van lusjes met knoopgaten. Hierdoor zijn alle dekbedden met elkaar te koppelen en kunt u genieten een dekbed dat perfect aansluit op uw gewenste slaapklimaat!
Levertijd: 1 tot 2 weken

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 3+4 (4-seizoenen)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
8

Prima service

-

Ans
Utrecht
10

Enorm goed.

Het duurde even, maar de leveringsdatum klopte. De bezorgers hielpen met het in elkaar zetten van mijn bed en waren uiterst vriendelijk.De bedbodem is fantastisch. Echte Auping kwaliteit. Maar dan betaalbaar. De eerste dag was mijn rug wel even heel gevoelig. Maar vanaf ochtend 2 begonnen mijn rug- en nekpijn sterk te verminderen. En vanochtend, op ochtend 4 werd ik voor het eerst in 28 jaar wakker uit mezelf en niet door de pijn. Mijn dank hiervoor.

Francinia
s-Gravenhage
9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
Bekijk alle reviews

Castella Polaris 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Vanaf  299,00

Het Castella Polaris dekbed behoort tot één van de meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed zacht aanvoelt!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300