Castella Orion 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castella Orion dekbed behoort tot één van de lichtste en meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. In combinatie met de 100% Mazurisch ganzendons is het dekbed uiterst licht, wat perfect aansluit op uw lichaam! Daarnaast is ganzendons niet alleen warm in de winter maar tevens vochtregulerend en ventilerend in de zomer. Het dekbed is verkrijgbaar in diverse warmteklassen, namelijk:

  • Warmteklasse 2: Gemiddelde isolatie (Nederlands klimaat)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

De Castella Orion dekbedden worden geleverd voorzien van lusjes met knoopgaten. Hierdoor zijn alle dekbedden met elkaar te koppelen en kunt u genieten een dekbed dat perfect aansluit op uw gewenste slaapklimaat!
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 2 (winter)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
10

Ik zou iedeeren aanraden om bij Smeenk je bed aan te schaffen

Voor een reële prijs een auping aangeschaft via marktplaats. Goede communicatie met Smeenk en de levering en in elkaar zetten van mijn bed door twee keurige maar vooral aardige mannen top geregeld.

Annemieke
Amsterdam
10

Mooi uitziend witte auping van90x200 met 2-motorig spiraal. Levering zoals afgesproken.

Mooi uitziend witte Auping van 90x200 met 2 motorige spiraal. Levering zoals afgesproken en dik tevreden.

Mirjam
Harderwijk
Bekijk alle reviews

Castella Orion 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Vanaf  309,00

Het Castala Orion dekbed behoort tot één van de meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed zacht aanvoelt!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300