Castella Orion 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castala Orion dekbed behoort tot één van de lichtste en meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. In combinatie met de 100% Mazurisch ganzendons is het dekbed uiterst licht, wat perfect aansluit op uw lichaam! Daarnaast is ganzendons niet alleen warm in de winter maar tevens vochtregulerend en ventilerend in de zomer. Het dekbed is verkrijgbaar in diverse warmteklassen, namelijk:

  • Warmteklasse 2: Gemiddelde isolatie (Nederlands klimaat)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

De Castella Orion dekbedden worden geleverd voorzien van lusjes met knoopgaten. Hierdoor zijn alle dekbedden met elkaar te koppelen en kunt u genieten een dekbed dat perfect aansluit op uw gewenste slaapklimaat!
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 2 (winter)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Castella Orion 100% Mazurisch Donzen Dekbed

Vanaf  309,00

Het Castala Orion dekbed behoort tot één van de meest comfortabele dekbedden die er te koop zijn. De fijne tijk zorgt ervoor dat het dekbed zacht aanvoelt!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300