Zomer dekbed Hawaii 100% katoen

Beschrijving

Heeft u het snel warm in bed? Dat is het Silvana Hawaii katoenen dekbed echt iets voor u. Dit  katoenen dekbed van 100% katoen is speciaal gemaakt voor de warme zomernachten of voor mensen die het altijd warm hebben.

Het Silvana Hawaii katoenen dekbed bestaat uit een trapezium gestikte, 100% katoenen tijk. Deze luchtige tijk zorgt ervoor dat er een optimale vocht opname is in het dekbed. De vulling van 100% katoen zorgt ervoor dat de tijk niet alleen goed ademt, maar de vulling ook. De 100% katoen zorgt voor een perfect ‘vochttransport’ naar de zijkanten van het dekbed. Dit zorgt ervoor dat het Silvana Hawaii dekbed altijd droog aanvoelt en u optimaal kunt genieten van uw nachtrust!

Het Hawaii Katoenen dekbed is wasbaar op 60 graden, anti-allergisch en schimmelwerend.

Levertijd: 4 a 5 werkdagen

Extra informatie

Levertijd

10 dagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Zomer dekbed Hawaii 100% katoen

Vanaf  49,00

Bestel hier onze Silvana Hawaii 100 Katoenen Dekbed. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom of neem contact op!

Dit product heeft een levertijd van 10 dagen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300