Ducky Dons 60% A-kwaliteit donzen boxkussen

Beschrijving

Wilt u een heerlijk zacht en soepel donzen hoofdkussen?
Het Ducky Dons 60% A-kwaliteit donzen boxkussen is dan echt iets voor u! Het donzen hoofdkussen bestaat voor 60% uit witte eendendons. De andere 40% van de vulling zijn eendenveren. Het kussen heeft een totaal vulgewicht van 700 gram en is daarmee heerlijk licht! Het Ducky Dons 60% A-kwaliteit donzen boxkussen heeft een hoge rechte rand. Hierdoor is het hoofdkussen bij uitstek geschikt voor rug- en zijslapers. Door het soepele en zachte comfort, zullen voornamelijk tengere mensen aan dit kussen zeer veel plezier kunnen beleven.

Het kussen heeft geen harde kern en hierdoor is het kunnen te soepel voor mensen met een brede lichaamsbouw. Door de 100% katoenen, met ingeweven streep, tijk is het kunnen optimaal ventilerend en ademend. Het kussen heeft een Nomite behandeling ondergaan waardoor het hoofdkussen anti allergisch is. Het gebruik van een goede molton, regelmatig luchten en opschudden, zorgen ervoor dat u lang kunt genieten van een heerlijk slaapcomfort!
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Ducky Dons 60% A-kwaliteit donzen boxkussen

 85,00

Het Ducky Dons 60% A-kwaliteit donzen boxkussen biedt het comfort dat u zoekt! Dit hoofdkussen bevat 60% witte eendendons en 40% eendenveren als vulling.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300