Castella Nova 100% Ganzen Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castella Nova is een luxe en comfortabel donzen dekbed. Dit dekbed is gevuld met 100% Poolse ganzendons in een goede en soepele tijk. De vulling van het donzen dekbed bestaat uit 100% Pools ganzendons. Pools ganzendons is heerlijk zacht, maar bovenal erg licht in zijn gewicht. Het dekbed valt perfect om het lichaam en geeft de juiste warmte af. Het dekbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, namelijk;

  • Warmteklasse 4-seizoenen: Het gehele jaar (bestaande uit een warmteklasse 3 en warmteklasse 5, samen warmteklasse 1)
  • Warmteklasse 2: Gemiddelde isolatie (Nederlands klimaat)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

De donzen vulling zorgt ervoor dat het dekbed de juiste warmte geeft in de winter, maar niet klam aanvoelt in de zomer. De Castella Nova dekbedden zijn voorzien van lusjes met knoopsgaten. Hierdoor zijn alle dekbedden met elkaar te koppelen en kunt u zelf uw warmteklasse bepalen!
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 2 (winter), 4 Seizoenen (warmte klasse 3,4, en 1)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Castella Nova 100% Ganzen Donzen Dekbed

Vanaf  239,00

Het Castella Nova is een luxe en comfortabel Donzen Dekbed. Het dekbed is gevuld met 100 Poolse ganzendons in een goede en soepele tijk. Bekijk hier!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300