Beschrijving

De Castella Nova Sirius Zomer en All Year zijn comfortabele en zachte donzen dekbedden gevuld met 90% eendendons en 10% veertjes in een fijne 100% perkal katoenen tijk.
De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten. Met de meegeleverde knoopjes kunnen de dekbedden gekoppeld worden zodat er een extra warm winterdekbed ontstaat. Deze is voor de koudste nachten.

Warmteklasse 4 is een zomerdekbed
Warmteklasse 3 een is all year dekbed
Warmteklasse 3 + 4 is een winterdekbed

Wanneer u de 3 + 4 combineert ontstaat er een 4-seizoenen dekbed, die elk seizoen te gebruiken is door middel van het wisselen, koppelen en losmaken van de 2 dekbedden.

Alle Castella Nova dekbedden zijn voorzien van een Nomite®, Downafresh® Greenline en een Oekotex® Standard 100 keurmerk.

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de
belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa.
Donzen dekbedden met het Nomite® label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European
Down & Feather Association (EDFA).
Het Downafresh® greenline label staat voor het volgende:
• Downafresh® greenline garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935.
• De greenline verwerking houdt in dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.

Het Oekotex® Standard 100 keurmerk is een keurmerk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid. Oekotex® stelt daarom eisen op het gebied van milieu-vriendelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Het Oekotex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gaat hier voornamelijk om het voorkomen van allergische reacties

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), 4 Seizoenen (warmte klasse 3 + 4)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

100% tevreden

Goede service en levering naar volle tevredenheid.

Ria
Posterenk
9

Tevreden klant

Van bezoek in de winkel tot levering/plaatsing alles keurig geregeld. Prima prijs voor een goed product. Het melden waard is de perfecte track&trace, tot bijna op de meter te volgen waar de vrachtwagen rijdt, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

Nico
Kool
10

Super tevreden!!

Niet van nieuw te onderscheiden in een woord Super. Alles klopte de levering de afwerking, keurige mannen die het bed in elkaar zetten. En niet onbelangrijk de verpakking meenamen. Echt een aanrader!!

Greetje Scholten
Heerenveen
10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
Bekijk alle reviews

Castella Sirius 90% Eendendonzen Dekbed

Vanaf  99,00

Het Castella Sirius dekbed is een luxe en comfortabel Donzen Dekbed. Het dekbed is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes in een fijn 100% perkal katoenen tijk. Bekijk hem hier!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300