Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deepblack

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit onze showroom in  Deventer
Smeenk Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deep Black incl. Strak Hoofdbord, Pocket-veer ‘Stable’ matrassen, topdekmatras Compose XXL in Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Smeenk Boxspring Compostella 180×200 in Deep Black (luxe stofgroep)
  • 1x Pocket-Koudschuim Stable matras 90×200 in Stevig
  • 1x Pocket-Koudschuim Stable matras 90×200 in Medium
  • 1x Hoofdbord ‘Trend’ in Deep Black
  • 1x Topdekmatras Compose de luxe XXL 180×200 in Medium
  • 2x Luxe potenset ‘Slede’ in Zwart

Normaal kost deze set €2850,00
Eenmalig aangeboden vanuit onze showroom voor €2500,00
Wanneer u geen concessies wilt doen op comfort is het van belang om een slaapsysteem te hebben wat op alle punten aansluit op uw lichaam, slaaphouding en comfort. Een boxspring geeft optimale ondersteuning door de opbouw van diverse zones in zowel de ‘box’ als matras. Deze combinatie maken van een boxspring slaapsysteem een zeer ondersteunend geheel. De toevoeging van een comfortabel top dekmatras maakt van het geheel een combinatie om te kunnen genieten van een goede nachtrust.

De Smeenk Compostella boxspring beschikt over alle essentiële onderdelen voor een perfecte nachtrust. De uitstraling van de boxspring is neutraal, maar het comfort is buitengewoon! Deze fraaie boxspring set bestaat uit twee extra dikke pocket geveerde boxen. Deze sterke fundering, bestaande uit een 7 zone pocketvering met een afdekking van hoogwaardig koud schuim, geven de matrassen en topper een goede ondersteuning. De 7 zone pocketvering zorgt voor een goede drukverdeling en een goede ondersteuning van het lichaam. De 7 zones hebben allen een verschillende hardheid en hierdoor past de boxspring zich aan de lichaamscontouren. Elke pocketveer geeft zijn eigen druk en hierdoor krijgt ieder punt van het lichaam de juiste druk. De boxen zijn voorzien van luxe poten sets. Deze slede poten set geven de boxspring een elegante en tijdloze uitstraling.

Op deze boxen zijn twee pocketvering-koudschuim ‘stable’ matrassen geplaatst. Deze pocketvering matras bestaat, net als de boxen, uit een 7-zone pocketvering en geven optimaal het comfort van de boxen door aan het topdekmatras. De stable matrassen bestaan uit een 10 cm pocketvering met een extra dikke laag hoogwaardig HR 55 Koud schuim. Deze lage pocketvering zorgt ervoor dat het matras stabieler aanvoelt. De gecontourde HR55 afdek lagen geven het matras een sterk, maar uiterst comfortabel comfort. De matrassen zijn dus een perfect aansluiting op de twee pocketvering boxen.

Een boxspring bestaat uit drie verschillende lagen, namelijk; box, matras en topdek matras. De box en matrassen geven de ondersteuning en de hardheid aan. De ‘topper’ geven het prettige comfort aan de boxspring. Deze boxspring set heeft een maximale ondersteuning en hierdoor mag de topper niet onderdoen voor dit geheel. Deze mooie boxspring set is daardoor uitgevoerd met onze meest luxe Compose de luxe XXL topdek matras. Compose beschikt over het hoogst haalbare soortelijk gewicht wat er verkrijgbaar is. Hierdoor is het niet gevoelig voor contour/kuilvorming. Daarnaast is het opencellig en uiterst goed ventilerend. Het schuim is supersterk, maar zeer soepel en optimaal ondersteunend op ieder punt waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Een topdek matras wat voor vrijwel ‘iedere slaper’ geschikt is. Deze topper maakt van het geheel een slaapsysteem wat niet onderdoet voor alle topmodellen van de grote Nederlandse a-merken.

Het enige wat u zelf nog dient toe te voegen is een goed hoofdkussen, lekker dekbed en mooi dekbedovertrek! Met deze Compostella showroom boxspringset haalt u naast een mooi bed, ook perfecte nachtrust in huis!

Interesse? Kom eens langs in onze showroom, bestel direct online of neem contact op met een van onze showrooms (085-3036392)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deepblack

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.400,00

Bekijk hier onze boxspring ‘Compostella’ 180 x 200 in Deepblack. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom!

Uitverkocht