Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deepblack

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden vanuit onze showroom in  Deventer
Smeenk Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deep Black incl. Strak Hoofdbord, Pocket-veer ‘Stable’ matrassen, topdekmatras Compose XXL in Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Smeenk Boxspring Compostella 180×200 in Deep Black (luxe stofgroep)
  • 1x Pocket-Koudschuim Stable matras 90×200 in Stevig
  • 1x Pocket-Koudschuim Stable matras 90×200 in Medium
  • 1x Hoofdbord ‘Trend’ in Deep Black
  • 1x Topdekmatras Compose de luxe XXL 180×200 in Medium
  • 2x Luxe potenset ‘Slede’ in Zwart

Normaal kost deze set €2850,00
Eenmalig aangeboden vanuit onze showroom voor €2500,00
Wanneer u geen concessies wilt doen op comfort is het van belang om een slaapsysteem te hebben wat op alle punten aansluit op uw lichaam, slaaphouding en comfort. Een boxspring geeft optimale ondersteuning door de opbouw van diverse zones in zowel de ‘box’ als matras. Deze combinatie maken van een boxspring slaapsysteem een zeer ondersteunend geheel. De toevoeging van een comfortabel topdekmatras maakt van het geheel een combinatie om te kunnen genieten van een goede nachtrust.
De Smeenk Compostella boxspring beschikt over alle essentiële onderdelen voor een perfecte nachtrust. De uitstraling van de boxspring is neutraal, maar het comfort is buitengewoon!
Deze fraaie boxspringset bestaat uit twee extra dikke pocketgeveerde boxen. Deze sterke fundering, bestaande uit een 7 zone pocketvering met een afdekking van hoogwaardig koudschuim, geven de matrassen en topper een goede ondersteuning. De 7 zone pocketvering zorgt voor een goede drukverdeling en een goede ondersteuning van het lichaam. De 7 zones hebben allen een verschillende hardheid en hierdoor past de boxspring zich aan de lichaamscontouren. Elke pocketveer geeft zijn eigen druk en hierdoor krijgt ieder punt van het lichaam de juiste druk. De boxen zijn voorzien van luxe potensets. Deze slede potenset geven de boxspring een elegante en tijdloze uitstraling.
Op deze boxen zijn twee pocketvering-koudschuim ‘stable’ matrassen geplaatst. Deze pocketvering matras bestaat, net als de boxen, uit een 7-zone pocketvering en geven optimaal het comfort van de boxen door aan het topdekmatras. De stable matrassen bestaan uit een 10cm pocketvering met een extra dikke laag hoogwaardig HR 55 Koudschuim. Deze lage pocketvering zorgt ervoor dat het matras stabieler aanvoelt. De gecontourde HR55 afdeklagen geven het matras een sterk, maar uiterst comfortabel comfort. De matrassen zijn dus een perfect aansluiting op de twee pocketvering boxen.
Een boxspring bestaat uit drie verschillende lagen, namelijk; box, matras en topdekmatras. De box en matrassen geven de ondersteuning en de hardheid aan. De ‘topper’ geven het prettige comfort aan de boxspring. Deze boxspringset heeft een maximale ondersteuning en hierdoor mag de topper niet onderdoen voor dit geheel. Deze mooie boxspringset is daardoor uitgevoerd met onze meest luxe Compose de luxe XXL topdekmatras. Compose beschikt over het hoogst haalbare soortelijk gewicht wat er verkrijgbaar is. Hierdoor is het niet gevoelig voor contour/kuilvorming. Daarnaast is het opencellig en uiterst goed ventilerend. Het schuim is supersterk, maar zeer soepel en optimaal ondersteunend op ieder punt waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Een topdekmatras wat voor vrijwel ‘iedere slaper’ geschikt is. Deze topper maakt van het geheel een slaapsysteem wat niet onderdoet voor alle topmodellen van de grote Nederlandse a-merken.
Het enige wat u zelf nog dient toe te voegen is een goed hoofdkussen, lekker dekbed en mooi dekbedovertrek! Met deze Compostella showroom boxspringset haalt u naast een mooi bed, ook perfecte nachtrust in huis!
Interesse? Kom eens langs in onze showroom, bestel direct online of neem contact op met een van onze showrooms (085-3036392)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Boxspring ‘Compostella’ 180×200 in Deepblack

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.400,00

Bekijk hier onze boxspring ‘Compostella’ 180 x 200 in Deepblack. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom!

Uitverkocht