Auping Original Support 180×210 Warm Grey

Aanbieding!

Beschrijving

Eenmalig aangeboden uit onze showroom in Deventer;
Auping Original Support Warm Grey 180×210 met verhogingsset, incl. 2 vlakke Smart Base Auping Spiraalbodems, een hoofdbord en een verhogingsset.
Deze complete set bestaat uit:

  • 1x Auping Original Support 180×210 in de kleur Warm Grey
  • 2x Auping vlakke Smart Base spiraalbodems
  • 1x Verhogingsset in de kleur Deep Black
  • 1x Original Support Hoofdbord in de kleur Warm Grey
  • 2x Ultimate 90×210, geleverd in 1 grote of 2 losse bamboetijken (hardheid naar keuze)
  • inclusief bezorging en montage

NIEUWPRIJS €4225,- 

Nu voor €2950,- 

De Smeenk Combi-support Ultimate beschikt over alle facetten die zorgen voor een goede en ontspannen nachtrust. Het matras bestaat uit een kern van hoogwaardig High Resilience Schuim met uitgestanste kanalen op de drukpunten. In deze kanalen worden combiveren geplaatst en deze zorgen voor een optimale drukverdeling op het lichaam en een goede ventilatie in het matras. De bovenzijde van het matras is afgedekt met hoogwaardig Compose schuim. Dit schuim beschikt naast zijn uitstekende ventilerende eigenschappen over een superieure ondersteuning, een lange levensduur en een soortelijk gewicht van 80kg/m3. Door dit hoge soortelijke gewicht is het matras niet gevoelig voor kuilvorming.

Het 7-zone Ultimate matras is door zijn geconstrueerde opbouw een 1-zijdig te beslapen, draaien is dus niet nodig.
Kiest u voor het Smeenk Ultimate matras, dan kiest u voor een matras van wereldformaat! Dit matras is vergelijkbaar met alle matrassen van de grote Nederlandse A-merken.
Deze matras is in 2 varianten leverbaar; medium en stevig.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
10

Ik zou iedeeren aanraden om bij Smeenk je bed aan te schaffen

Voor een reële prijs een auping aangeschaft via marktplaats. Goede communicatie met Smeenk en de levering en in elkaar zetten van mijn bed door twee keurige maar vooral aardige mannen top geregeld.

Annemieke
Amsterdam
10

Mooi uitziend witte auping van90x200 met 2-motorig spiraal. Levering zoals afgesproken.

Mooi uitziend witte Auping van 90x200 met 2 motorige spiraal. Levering zoals afgesproken en dik tevreden.

Mirjam
Harderwijk
Bekijk alle reviews

Auping Original Support 180×210 Warm Grey

 2.950,00

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300