Auping Auronde 1000 180×200 in Kersen 1 Motorig

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn Auping Auronde 1000 180×200 in Kersenhout incl. twee 1-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems, synchroonkabel en pocket-koudschuim ‘Nubilem de luxe’ matras in hardheid naar keuze.
Deze Auronde set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5cm) 180×200 in Kersenhout
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 1-motorig verstelbaar + synchroomkabel
  • 2x Pocket-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ 90×200 in hardheid naar keuze (keuze uit medium -80kg  of stevig +80kg)

Eenmalig vanuit ons magazijn aangeboden voor €2200,00
Voldoende nachtrust is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een passend slaapsysteem is voor iedereen verschillend. De een houdt van een koel slaapklimaat, de ander geniet van benodigde warmte in bed. Toch zijn er slaapsystemen waarop vrijwel iedereen optimaal kan genieten. De Auping Auronde is zo’n ledikant. Een tijdloos design gecombineerd met duurzame en slijtvaste onderdelen, maken van het Auronde ledikant een bedcombinatie van wereldklasse.
Smeenk is al jarenlang het adres voor uw refurbished Auping ledikant. De Auping Auronde ledikanten kunnen zelf worden samengesteld en kunnen van basis tot extreem luxe worden uitgevoerd. Eenmalig biedt Smeenk een hele mooie en complete Auping Auronde 1000 set aan. Deze Auping Auronde set is uitgevoerd in een kersenhouten kleur. De donkerbruine/rode kleur geeft het bed een neutrale, maar in het oog springende uitstraling.

Een verstelbaar bed is natuurlijk heerlijk bij het nuttigen van een ontbijt op bed, maar mocht dit niet vanzelfsprekend zijn, is het ook heel prettig bij het lezen van een goed boek of het kijken van televisie. Om dit te kunnen realiseren is bij deze Auping Auronde set gekozen voor de toevoeging van twee 1-motorig verstelbare Auping spiraalbodems. Hierbij is het hoofdeinde elektrisch verstelbaar en het voeteneinde handmatig verstelbaar. Laat dat ontbijt op bed dan maar komen…
Om het geheel compleet te maken heeft de set de beschikking over een heerlijk comfortabel matras. De pocket-koudschuim ‘Nubilem de luxe’ van Smeenk is de ideale combinatie van een stevig, maar goed ondersteunde en ventilerende slaapbasis.

De 7-zone pocketveer zorgt voor een goede drukverdeling en door de gespiegelde opbouw is het matras 2-zijdig beslaapbaar. Het matras kan dus maximaal worden afgesleten en heeft een lange levensduur.
Een complete Auping Auronde set met hoge korting. Smeenk geeft u de kans om een Auping bed aan te schaffen tegen een zeer scherpe prijs!

Wilt u deze set komen bewonderen? Maak een afspraak via 085-3036392, kom langs in een van onze winkels of bestel direct online!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1000 180×200 in Kersen 1 Motorig

 2.200,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1000 180×200 Kersen. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300