Auping Next 160×200 Zandgrijs/Leigrijs Handverstelbaar

Aanbieding!

Beschrijving

Aangeboden showroom model Deventer & Utrecht 
Complete set:Auping Next 160×200 in zandgrijs/leigrijs en Handverstelbare Auping spiraalbodems en nieuwe pocketveer matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Next 160×200 Zandgrijs/leigrijs
  • 2x Auping spiraalbodem 80×200 Handverstelbaar
  • 2x Pocketveer-Koudschuim matras 80×200 (hardheid naar keuze)
  • eventueel  te bestellen met achterwand met nachtkastjes meerprijs €700,-

Nieuwprijs van deze set is €3199,00
Eenmalig bij ons aangeboden voor €1545,-
De Auping Next is misschien wel het meest verrassende model van Auping. Veel mensen zijn bekend met de Auping Auronde, maar de Next is bij veel mensen nog onbekend. Het model beschikt standaard over een instap van 41.5 cm. hoog. Hierdoor kunt u eenvoudig in- en uitstappen, schoonmaken en opmaken. De prettig afgeronde hoeken zorgen ervoor dat uw tenen/knieën niet stoot bij het langslopen. Deze set beschikt over twee handmatig verstelbare Auping spiraalbodems d.m.v. gasveer.

U kunt uw hoofdeinde verstellen vanuit het bed. Voor het verstellen van uw voeteneinde zult u uit bed moeten gaan. Deze Auping set wordt gecompleteerd door twee pocketveer-koudschuim matrassen. De prettig vormende bovenlaag zorgt naast goede ventilatie, voor een prettige ondersteuning van het lichaam en de matrassen hebben een lange levensduur.
Een hele degelijke, maar onwijs sterke en in zeer goede staat verkende Auping set met Hoge korting!
Interesse? Bestel direct in onze Auping outlet, komt langs in een van onze winkels of neem contact op met 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Next 160×200 Zandgrijs/Leigrijs Handverstelbaar

 1.545,00

Op zoek naar een Auping Next 160×200 Zandgrijs/Leigrijs? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300