Auping Match 180×210 Aluminium Volledig Elektrisch incl. Hoofdbord in Karmijn Rood

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze winkel in Deventer
Auping Auronde Match ‘Aluminium’ 180×210 incl volledig Elektrisch verstelbare 2-motorige Auping spiraalbodems, Auping Match Hoofdbord ‘Straight in Karmijn Rood hoogglans, M Line Cool Motion Hybrid 5 en M Line Cool Motion Hybrid 7 matras en Gratis bezorging en montage in Nederland!
Deze uitgebreide Auping Match set bestaat uit:

  • 1x Auping Match ‘Aluminium’ 180×210 in Alu
  • 1x Auping Match Hoofdbord ‘Straight’ oversized in Karmijn Rood Hoogglans
  • 1x Auping Match Potenset ‘Design’ in Silver
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×210 in Volledig Elektrisch (2-motorig; Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 5 90×210 (Medium hardheid)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 7 90×210 (Medium Hardheid)
  • 1x Bezorging + Montage binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)

De nieuwprijs van deze Auping Match set is €7215,00
Wij bieden deze Auping set eenmalig aan voor €3650,00
Auping zorgt al jarenlang voor een optimaal slaapgenot. De beddenmaker uit Deventer was degene die met de introductie kwam van de spiraalbodem. Het bed werd geproduceerd vanwege hygiene aspecten. Bij levering aan ziekenhuizen bleek dat er een aantal zaken dienden te worden aangepast om tot het optimale ‘ziekenhuisbed’ te komen. De bodems werden verend en hierdoor werd er een sprong gemaakt in ondersteuning. Jaren later werd de spiraal van lengte gespannen, getransformeerd naar dwars gespannen.

De kans op doorzakken van de spiraalbodem werd hierdoor weggenomen en het spiraal kreeg het ‘levenslange garantie’. In de afgelopen jaren heeft Auping veel verschillende ledikanten uitgebracht, waaronder de bekende Auronde, Essential, Cleopatra en de Auping Match.
Smeenk biedt eenmalig een waanzinnig mooie en luxe Auping Match set aan vanuit de showroom in Deventer. Deze Auping Match heeft een maatvoering van 180cm breed, en 210cm lengte. Deze kingsize maat zorgt voor een heerlijk ruim slaapcomfort.

Het ledikant is uitgevoerd met een aluminium omranding met zilveren hoekpunten. Deze afgeronde hoeken zorgen ervoor dat u zich niet stoot aan scherpe hoeken. Om het ledikant zijn elegantie te geven, is deze set voorzien van een design potenset. Deze schuin aflopende poten maken het bed speels, maar ook zeer chique! Het bed heeft een framhoogte van 41,5cm. Hierdoor is er voldoende ruimte onder het bed voor eenvoudig schoonmaken, maar ook voor het in- en uitstappen is het bed zeer prettig.

De Auping Match heeft van zichzelf al een luxe uitstraling, maar dit bed zorgt voor dat kleine beetje extra luxe met een Karmijn rood Hoogglans hoofdbord. Dit Auping Match ‘Straight’ hoofdbord geeft het bed een prachtige uitstraling en zorgt voor ‘dat beetje extra’, waarin de Auping Match zich onderscheidt van andere ledikanten!

Een bed wordt gekenmerkt door de uitstraling, het oog wil natuurlijk ook wat! Het belangrijkste bij een bed draait wel om slaapcomfort. Dat dit een mix is van uitstraling, bedbodem en matras, staat vast. Om deze componenten bij elkaar te brengen is deze set met zorg samengesteld. Deze Auping Match uit onze showroom is voorzien van twee 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze spiraalbodems hebben een elektrisch verstelbaar ruggedeelte, maar ook de benen met knieknik zijn elektrisch verstelbaar. Uw gehele lichaam wordt dus perfect ondersteunt door de bedbodem. Het ledikant bestaat uit twee separate bodems, welke ieder voorzien zijn van een aparte afstandsbediening. U kunt dus eenvoudig uw eigen slaappositie aannemen!

Een goede slaapcombinatie gaat en staat bij een heerlijk matras. Door de veelzijdigheid aan matrassen is er een grote kans dat u niet precies weet welk matras bij u past. Toch zijn er altijd matrassen die met 99% zekerheid zorgen voor een heerlijk comfort. Deze Auping Match set is daardoor voorzien van voortreffelijk ondersteunende matrassen. De M Line Cool Motion Hybrid 5 en de M Line Cool Motion Hybrid 7 matras zijn een garantie voor uitgerust wakker worden.

De M Line Cool Motion 5 matras is de meest soepele uit de Hybrid serie. Door de solide opbouw, geeft het matras een heerlijke ondersteuning en vormt het zich perfect naar de contouren van het lichaam. De Cool Motion 5 matras is zeer geschikt voor mensen met een gewicht tot +- 80kg. De M Line Cool Motion 7 is een iets steviger matras. Dit matras biedt, net als de Cool Motion 5, een heerlijk soepel slaapcomfort en goede ondersteuning. Daarnaast beschikt de Cool Motion 7 over een drukverdeler met ‘koud schuim ballen’. Hiermee zorgt het matras voor een goede aansluiting om ieder punt waar het lichaam vraagt om ondersteuning.

Met een Auping uitstraling en een M Line slaapcomfort wilt u uw bed niet meer uit! Deze bomvolle combinatie tussen Auping en M Line geven u uw welverdiende nachtrust!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Match 180×210 Aluminium Volledig Elektrisch incl. Hoofdbord in Karmijn Rood

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.650,00

Bekijk hier onze Auping Match Aluminium, 180 x 210. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom.

Uitverkocht