M line ‘Superior’ Boxspring 180×210 Volledig elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom te Deventer:
M line ‘Superior’ Boxspring 180×210 Volledig elektrisch (draadloos)! Inclusief M line Slow Motion 8 Hybrid matras en M line Slow Motion 7 Hybrid Matras + Hoofdbord en duurste stofgroep!

De M line Superior boxspring bewijst dat een slank en strak design volledig optimaal comfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair en zeer sterk frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring. Maar de Superior onderscheidt zich niet alleen door het ranke en slanke design, maar ook door een superieure ondersteuning. Naast de ergonomische schouderzone is de Superior namelijk ook nog voorzien van geprofileerd visco-elastisch schuim. Hierdoor beweegt de boxspring progressief mee met de schouderzone van uw matras, wat zorgt voor een ultieme ondersteuning van uw lichaam. Als u kiest voor de Superior, kiest u voor ultiem comfort! Deze boxspring is uitgevoerd met een stevigere Slow Motion 8 Hybrid matras en een soepeler Slow Motion 7 Hybrid matras.
Nieuwprijs van deze set is €8400,-

Nu bij ons voor €6650,-  Inclusief  volledige garantie!!
M line met ENORME KORTING!! Eenmalig!!
Interesse of vragen? Kom proefliggen in onze winkel te Deventer of neem contact op via 085-3036392

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

M line ‘Superior’ Boxspring 180×210 Volledig elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 6.650,00

Kiest u voor de M line ‘Superior’ Boxspring, dan kiest u voor Comfort! Bekijk de site voor meer informatie. Smeenk:

Uitverkocht