Auping Auronde beuken 180×200 met achterwand + 2 handverstelbare spiralen + 2 matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden (Auping Auronde beuken):

  • Auping Auronde 180 x 200 cm in originele kleur (beuken).
  • Model 2000 (48 cm)
  • Achterwand met Auping kastjes
  • 2 handverstelbare Auping spiralen
  • 2 Nubilem Deluxe matrassen (hardheid naar keuze)

Eenmalig vanuit onze showroom aangeboden voor €2289
Slaapt u slecht? Uitgekeken op uw huidige bed? Dit is voor vele mensen een herkenbaar probleem. Het aanschaffen van een nieuw bed is geen eenvoudige klus. Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende soorten bedden, matrassen en designs mogelijk zijn, is het maken van een juiste keuze niet eenvoudig. U wilt natuurlijk een bed dat past bij uw wensen en behoeften. Bij Smeenk is het mogelijk om uw eigen bed samen te stellen, geheel naar eigen wens! Daarnaast biedt Smeenk showroommodellen aan welke helemaal compleet zijn en zorgen voor een jarenlang slaapplezier!
Eenmalig wordt er vanuit onze showroom een originele Auping Auronde 2000 set aangeboden.

Zo’n mooi en luxe ledikant verdient ook een goed matras. Om een goed ondersteunend en ventilerend comfort te kunnen ervaren is deze set voorzien van twee luxe pocketvering-koudschuim matrassen. Koudschuim heeft de eigenschappen om zeer goed te ventileren, veerkrachtigheid, lange levensduur en een iets steviger slaapcomfort. Het matras beschikt over een kern van thermisch geharde pocketvering, een stabiele drukverdeler en tweezijdige afdekking van hoogwaardig koudschuim met een gecontourde zonering. Hiermee sluit het matras perfect aan op alle punten waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Dit matras maakt slapen echt een genot!

Wanneer u kiest voor deze luxe en comfortabele Auping Auronde showroomset, kiest voor u kwaliteit en optimale nachtrust!

Heeft u interesse in deze Auping Auronde beuken 2000 showroomset? Bestel Direct Online!

Extra informatie

Afmetingen200 × 180 × 41,5 cm

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde beuken 180×200 met achterwand + 2 handverstelbare spiralen + 2 matrassen

 2.289,00

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300