Complete M-line superior full option 180×210 incl dekbed en overtrek

Aanbieding!

Beschrijving

M-line superior M-line superior

Wij bieden aan vanuit onze showroom in Deventer!!!!!!
De M line boxspring Superior bewijst dat een slank design wel degelijk topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt.

 • 2x M Line Superior bedbodem 90×210 Volledig Elektrisch (3-motorig)
 • 1x M Line Superior Hoofdbord design comfort
 • 2x Design poot inlay met stof
 • 1x M Line Cool Motion Hybrid 8
 • 1x M Line Cool Motion Hybrid 7
 • 1x Topper M-line intense de luxe 180×210 met split
 • excl. kussens
 • Dekbed 90% eendendons 240×220 cm.
 • Dekbedovertrek katoen satijn 240×220 cm.

De reguliere prijs van deze set is €9397,- en is inclusief 25% korting op de matrassen
Vanuit onze showroom bieden wij deze complete set aan voor €7250,-

Lekker slapen wil iedereen. Wanneer u voldoende nachtrust krijgt, kunt u overdag beter presteren en zul u gezonder en fitter wakker worden. Om dit te kunnen bereiken is het nodig een slaapsysteem te hebben waarbij alle onderdelen aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Smeenk biedt met deze elektrische M Line superior het optimale slaapsysteem voor u aan!

Een slaapsysteem wat op ieder punt aansluit op uw lichaam is natuurlijk iets waar iedereen droomt. Dit wordt in deze set gecreëerd door  een optimale combinatie van bedbodem en matras. Deze M Line superior set bestaat uit twee  bedbodems. Deze latten-pocket bodems zijn samengesteld voor perfecte zonering en ventilatie.
Op alle latten zijn kleine, korte pocketveren geplaatst waardoor de bedbodem zich soepel kan aanpassen aan de contouren van het matras en lichaam. De bodems zijn 3-motorig draadloos elektrisch verstelbaar. Hierdoor is het rug gedeelte elektrisch verstelbaar met nek knik, maar ook het voeteneinde met knieknik is verstelbaar.
U kunt uw ideale slaappositie bepalen vanuit het bed.
De set krijgt zijn vrolijke en moderne uitstraling door de combinatie van het hoofd- en voetbord, maar ook door de gestoffeerde zijpanelen. Hierdoor oogt het bed als een boxspring, maar blijft het toch een mooie combinatie tussen boxspring en ledikant. Maar optimaal comfort kan u niet ervaren zonder goede matrassen. M Line matrassen staan garant voor ontspannen, fris en druk verlagend slapen.
Deze set beschikt daarom ook uit twee echte M Line top matrassen. De M Line cool Motion Hybrid 7 bestaat uit een luxe opbouw van M Line ISM gel in combinatie met pocketvering en  geprofileerd koud schuim.
Deze combinatie maken het slaapcomfort niet alleen van wereldklasse, maar ook de ventilatie in het matras is buitengewoon goed. Het cool Motion Hybrid 8 matras is stevige ‘broertje’ van de Slow Motion Hybrid 7. Door een extra stevige pocketvering en de toevoeging van een ‘flexnet’, is het matras bij uitstek geschikt voor mensen van een hoger gewicht of buikslapers.  Een M Line slaapsysteem waarmee u jarenlang kan genieten van een fris en uitgeslapen gevoel, wie wil dat nou niet?

Een prachtige uitstraling in combinatie met een waanzinnig slaapcomfort.. Een droom set voor een droomprijs!
Nieuwsgierig? Komt u dan eens langs in onze winkel! Online bestellen kan natuurlijk ook! U kunt ons bereiken op 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Complete M-line superior full option 180×210 incl dekbed en overtrek

 7.250,00

Bekijk hier onze Auping Match Aluminium 180×220 in Deep Black. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom in Utrecht of neem contact op!

Winkelafspraak
 • Zeer snelle levertijden
 • Nederlands fabricaat
 • Gratis bezorging en montage vanaf 300