Auping Auronde 2000 180×210 in Natural Beach Deelbaar 2-motorig Elektrisch verstelbaar

Aanbieding!

Beschrijving

Te  koop aangeboden vanuit ons magazijn.
Auping Auronde 2000 180×210 in Natural Beach Deelbaar incl Auping spiraalbodems 2-motorig draadloos elektrisch verstelbaar en twee Pocketvering-Compose de luxe ‘Optimus’ matrassen in hardheid naar keuze!
Deze deelbare Auping Auronde set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 180×210 in Natural Beach
  • 1x Auping Auronde deelbare set
  • 2x Auping Spiraalbodoem 90×210 in 2-motorig Elektrisch verstelbaar (rug- en voeteneind met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 2x Draadloze bediening
  • 2x Pocket-Compose de luxe ‘Optimus’ 90×210 in Hardheid naar keuze
  • 1x Bezorging + Montage binnen Nederland.

Nieuwprijs van deze set is €8190,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €3999,- inclusief bezorging en montage!
De basis van een goede nachtrust is de juiste combinatie tussen alle onderdelen van een bed. Dit is voor iedere persoon verschillend en hierdoor is er een groot assortiment beschikbaar. De ledikanten van Auping zijn al jarenlang erg geliefd in ‘beddenland’. Auping zorgt met herkenbare en unieke designs ervoor dat uw slaapkamer wordt omgetoverd in een prettige kamer om tot rust te komen. Daarnaast zorgt Auping ervoor dat de basis van de ledikanten voldoen aan twee belangrijke aspecten, namelijk; ondersteuning en optimale ventilatie. Door gebruik te maken van duurzame grondstoffen en een tijdloos design, is een Auping bed een garantie voor lange nachten en optimale nachtrust!
Smeenk biedt een unieke deelbare Auping Auronde 2000 slaapcombinatie aan. Deze deelbare Auping Auronde set is bij uitstek geschikt voor mensen die een bed aanschaffen met het oog op de toekomst of voor senioren. Deze Auping Auronde 2000 heeft een hoge instap door een framehoogte van 48 centimeter. Hierdoor hoeft u niet meer diep door uw knieën te gaan bij het in- en uitstappen, is schoonmaken onder het bed eenvoudig en wordt het opmaken vergemakkelijkt. Daarnaast is het Auronde 2000 frame deelbaar. Het ledikant is bij het voeteneind uit elkaar te rijden en hierdoor kunt u eenvoudig onder het gehele bed komen. Door de nauwkeurige aansluiting van het frame, blijven de Auping spiraalbodems en matrassen strak tegen elkaar aan. Met een deelbare Auping Auronde set creëert u extra gemak in uw slaapkamer!
Auping staat bekend om zijn ijzersterke ledikanten en bedbodems. De spiraalbodem van Auping is gemaakt van hoogwaardig metaal met een dwarsgespannen spiraal erin. Door de dwarsspanning, kan het spiraal niet doorzakken en ervaart u een heerlijke stevige ondersteuning. In deze set worden twee zeer luxe, draadloos elektrisch, 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems geleverd. Deze bedbodems hebben een verstelbaar rug- en benen met knieknik gedeelte. De knieknik in het zitgedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug. Het ruggedeelte maakt lezen en het kijken van televisie erg prettig. De bedbodems zijn draadloos elektrisch verstelbaar, hiermee heeft u geen snoeren naast uw bed hangen!
Om geen concessies te doen op het gebied van comfort, is deze zet uitgerust met twee Pocketvering-Compose de luxe ‘Optimus’ matrassen. Deze deluxe matras uit de matrassen collectie van Smeenk. Het matras geeft een ongeëvenaard comfort, optimale ondersteuning en drukverlaging, een perfecte ventilatie en een zeer lange levensduur! Het exclusieve composeschuim genereert een perfecte balans waardoor optimaal slaapcomfort is gegarandeerd. Het 7-zone pocketgeveerde interieur is gemaakt van de hoogste kwaliteit thermisch gehard staal. Het matras is aan twee kanten afgedekt met compose schuim van het hoogst haalbare soortelijk gewicht (80kg/m3). De luxe, dik gevoerde, anti-allergische tijk met handvaten heeft een afritsbaar en makkelijk uitwasbaar bovenblad. Een probleemloos matras wat geschikt is voor vrijwel ieder persoon!
Een puntgave slaapcombinatie waarbij ledikant, bedbodem en matras in perfecte balans zijn. Een set waarmee u uzelf kunt voorzien van optimaal slaapgenot! 
Bestel deze deelbare Auping Auronde 2000 set direct! Of komt eens langs in een van onze winkels in Deventer of Utrecht!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×210 in Natural Beach Deelbaar 2-motorig Elektrisch verstelbaar

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.999,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 Natural Beach, 180 x 210. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht