Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 2000 Kersen Deelbaar 180×200 in Cherry Beach incl. Auping Auronde Deelbare hoofdborden, Auping Spiraalbodem 3-motorig elektrisch verstelbaar, Auping Auronde Aanhangtafels, M Line Cool Motion Hybrid 5/6 matrassen en Gratis bezorging door heel Nederland!
Deze Auping Auronde 2000 Kersen deelbaar bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 180×200 in Cherry Beach (Kersenbeits)
  • 2x Auping Auronde Deelbaar Hoofdbord Verhoogd in Cherry Beach (Kersenbeits)
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 2000 met wielen in Cherry Beach (Kersenbeits)
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch 3-motorig (elektrisch verstelbaar bij Nek, Rug en benen met knieknik)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 5 Matras
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 6 Matras
  • 1x Gratis Bezorging door heel Nederland!

Nieuwprijs van deze Auping Auronde 2000 set is €8920,00
Eenmalig aangeboden vanuit onze showroom voor €4450,00
Goede nachtrust geeft u de mogelijkheid om optimaal te kunnen functioneren overdag. Dat voldoende en goede nachtrust niet vanzelfsprekend is staat vast. Een goed bed is namelijk voor ieder persoon verschillend. De ene persoon geeft de voorkeur aan een stevig comfort en de ander heeft liever een soepel comfort. Daarnaast zit er veel verschil in het gebruik van een bed. De een gebruikt het bed om alleen maar in de slapen, terwijl de ander het gebruikt om ‘in te leven’. Het aanbod aan bedden is hierdoor zeer uitgebreid en voor ieder persoon is er wel een geschikt bed! Wanneer er aan een goed bed wordt gedacht, komt de naam Auping al snel naar voren.

Auping is al jarenlang de leverancier van goede nachtrust. Smeenk is leverancier van refurbished Auping bedden en geeft u de kans om een luxe Auping set aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Smeenk maakt Auping bedden betaalbaar!

Eenmalig wordt vanuit onze showroom in Deventer een ‘neusje van de zalm’ aangeboden. Deze showroom aanbieding is een bijzonder mooie, deelbare, Auping Auronde 2000 180×200 in Cherry beach set! Deze Auping Auronde set beschikt over een framehoogte van +- 48 centimeter hoog. Hierdoor kunt u eenvoudig het bed in- en uitstappen, maar ook schoonmaken etc. onder het bed. Het bed beschikt over twee verhoogde deelbare hoofdborden in de kleur van de bedombouw.

Om van het ledikant de meest uitgebreide versie te maken is deze Auping Auronde 2000 set uitgerust met een deelbare set. Een deelbare Auping Auronde is een ledikant waarbij beide delen bij het voeteneind eenvoudig uit elkaar kunnen worden geschoven. Door middel van een klik in/out systeem is het bed eenvoudig uit elkaar te rijden om goed schoon te kunnen maken of om het bed op te maken. Deze deelbare Auping Auronde 2000 set is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar maximaal gemak en comfort!

Dat alles maximaal is in deze Auping Auronde set is wel te zien aan de bedbodems die zijn toegepast in deze aanbieding. Smeenk heeft de set voorzien van twee 3-motorig volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze bedbodems zijn de meest luxe en uitgebreide spiraalbodems die worden aangeboden door Auping. De spiraalbodems hebben een verstelling bij de rug voor het eenvoudig rechtop zitten, maar beschikt ook over een verstelbaar benen gedeelte met een extra verstelling in de knieën. Om van alle luxe voorzien te zijn is het ook voorzien van een elektrisch verstelbaar nekgedeelte. Een Auping combinatie van ledikant en bedbodems welke over alle luxe beschikken die u zich maar kunt wensen!

Waar Auping zich onderscheidt in ventilatie en design, richt M Line zich volledig op maximale ondersteuning. Om de beste combinatie voor u te kunnen bieden is deze deelbare Auping Auronde 2000 set voorzien van twee M Line Cool Motion Hybrid matrassen. De Hybrid serie van M Line is de luxe serie en heeft een zeer solide ondersteuning en ventilatie. De Cool Motion Hybrid 5 en 6 matrassen van M line betreffen een medium en een stevigere variant. Het Cool Motion 5 matras beschikt over een soepelere pocketvering en is hierdoor een matras met een soft/medium comfort. Dit matras is geschikt voor mensen t/m 90kg.

Het Cool Motion Hybrid 6 matras is steviger en geschikt voor mensen t’m 120kg. De matrassen passen perfect op een Auping spiraalbodem. Door de goed ventilerende eigenschappen van de bedbodem en matras, kunt u een heerlijk koel slaapcomfort ervaren.

Een droomcombinatie van Auping en M Line met hoge korting! Een eenmalige kans op maximale nachtrust! 
Bestel direct online in onze Auping Outlet, kom langs in onze winkel in Deventer of neemt u contact op met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

100% tevreden

Goede service en levering naar volle tevredenheid.

Ria
Posterenk
9

Tevreden klant

Van bezoek in de winkel tot levering/plaatsing alles keurig geregeld. Prima prijs voor een goed product. Het melden waard is de perfecte track&trace, tot bijna op de meter te volgen waar de vrachtwagen rijdt, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

Nico
Kool
10

Super tevreden!!

Niet van nieuw te onderscheiden in een woord Super. Alles klopte de levering de afwerking, keurige mannen die het bed in elkaar zetten. En niet onbelangrijk de verpakking meenamen. Echt een aanrader!!

Greetje Scholten
Heerenveen
10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×200 in Kersen Deelbaar Incl. Hoofdborden, Elektrische Auping Spiraalbodems

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 4.450,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 Kersen. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom.

Uitverkocht