Auping Auronde 180×200 2000 Volledig elektrisch Wit

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer & Utrecht 
Auping Auronde 2000 180×200 in Wit incl. Auping spiraalbodems Vol elektisch en Pocketvering-Koudschuim matrassen de luxe in hardheid naar keuze.

Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 (48cm) 180×200 in wit
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch 2-motorig (Rug- en voetengedeelte met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 2x Pocket-Koudschuim de luxe matras 90×200 in Hardheid naar keuze.

 

Eenmalig vanuit onze showroom aangeboden voor €2550,00
Slaapt u slecht? Uitgekeken op uw huidige bed? Dit is voor vele mensen een herkenbaar probleem. Het aanschaffen van een nieuw bed is geen eenvoudige klus. Aangezien er tegenwoordig zoveel verschillende soorten bedden, matrassen en designs mogelijk zijn, is het maken van een juiste keuze niet eenvoudig. U wilt natuurlijk een bed dat past bij uw wensen en behoeften. Bij Smeenk is het mogelijk om uw eigen bed samen te stellen, geheel naar eigen wens! Daarnaast biedt Smeenk showroommodellen aan welke helemaal compleet zijn en zorgen voor een jarenlang slaapplezier!
Eenmalig wordt er vanuit onze showroom in Deventer & Utrecht een waanzinnig mooie Auping Auronde 2000 set aangeboden.

Deze Auping Auronde set beschikt over het hoge model poten, namelijk 48 centimeter hoog. Dit maakt in- en uitstappen zeer prettig, maar ook schoonmaken en het opmaken van uw matrassen is een stuk eenvoudiger. Wanneer u wat minder ruimte heeft in huis, bied het bed een mooie opslag ruimte. 

 

Zo’n mooi en luxe ledikant verdient ook een goed matras. Om een goed ondersteunend en ventilerend comfort te kunnen ervaren is deze set voorzien van twee luxe pocketvering-koudschuim matrassen. Koudschuim heeft de eigenschappen om zeer goed te ventileren, veerkrachtigheid, lange levensduur en een iets steviger slaapcomfort. Het matras beschikt over een kern van thermisch geharde pocketvering, een stabiele drukverdeler en tweezijdige afdekking van hoogwaardig koudschuim met een gecontourde zonering. Hiermee sluit het matras perfect aan op alle punten waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Dit matras maakt slapen echt een genot!

Wanneer u kiest voor deze luxe en comfortabele Auping Auronde showroomset, kiest voor u kwaliteit en optimale nachtrust!

Heeft u interesse in deze Auping Auronde 2000 showroomset? Bestel Direct Online! Of komt gerust eens langs in onze showroom in Deventer & Utrecht! Bij vragen kunt u contact opnemen met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 180×200 2000 Volledig elektrisch Wit

 2.550,00

Auping Auronde set vanuit de showroom, bestaande uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 Wit 180×200
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 Volledig elektrisch
  • 2x Pocket-Koudschuim de luxe matras 90×200 in Hardheid naar keuze.

 

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300