Auping Auronde 1500 180×200 Pure White DEELBAAR, Volledig Elektrisch (2-motorig) en M Line matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze winkel in Deventer
Auping Auronde 1500 180×200 in Pure White DEELBAAR incl. Auping AVS 477 Spiraalbodems 90×200 in Volledig Elektrisch (2-motorig), Auping Auronde Hoofdborden, M Line Slow Motion Hybrid 6 matras en M Line Slow Motion Hybrid 5 matras.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 180×200 in Pure White DEELBAAR
  • 2x Auping Auronde verhoogd Hoofdbord voor Deelbaar
  • 2x Auping AVS Spiraalbodem 477 90×200 in Volledig Elektrisch 2-motorig (Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x M Line Slow Motion Hybrid 6 matras (stevige variant)
  • 1x M Line Slow Motion Hybrid 5 matras (soepele variant)
  • 2x Afstandsbedieninghouders
  • 1x Bezorging + Montage

Nieuwprijs van deze deelbare Auping Auronde set is €7298,00
Eenmalig door ons aangeboden voor €4600,00
Al jarenlang staat de Auping Auronde bovenaan in de lijst met meest verkochte bedden in Nederland. Het elegante, maar bovenal tijdloze, model is toepasbaar in vrijwel ieder interieur. De Auronde staat bekend om zijn afgeronde hoeken en het ijzersterke en simpele opbouw. Het frame bestaat uit 14-laags beukenhout en is hiermee bijna onverwoestbaar. De Auronde is, in combinatie met Auping spiraalbodems, een bed voor het leven. Smeenk is inmiddels al 15 jaar de grootste leverancier van refurbished Auping Auronde ledikanten in Nederland. Deze ledikanten verkeren in nieuwstaat, maar worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Eenmalig biedt Smeenk een zeer complete Auping Auronde 1500 Deelbaar aan. Het Auping Auronde ledikant beschikt over hetzelfde design als een ‘gewone’ Auping Auronde, maar beschikt over een deelbaar middenstuk. Dit maakt het bed ideaal voor schoonmaken en opmaken. Dit Auping Auronde 1500 model heeft een comfortabele framehoogte van 41,5 centimeter. Het ledikant is eenvoudig in- en uit te stappen en bij uitstek geschikt voor mensen die een bed zoeken voor de toekomst. De deelbaarheid van het ledikant is tevens handig wanneer u onverhoopt over twee 1-persoons ledikanten wilt beschikken. U kunt beide beddelen afzonderlijk van elkaar plaatsen. De Auping Auronde 1500 deelbaar is niet alleen erg fraai in het design, maar ook nog een multi functioneel!

Een groot voordeel van het Auping Auronde ledikant is de veelzijdigheid in accessoires. Het bed is altijd uitbreidbaar en kan hiermee volledig naar wens worden samengesteld. Om dit deelbare Auping Auronde bed te voorzien van een prettig comfort, is het uitgerust met wee verhoogde Auping Auronde hoofdborden. Door de deelbaarheid van het ledikant, zijn de hoofdbord ook deelbaar. Het bed beschikt dus over twee ‘kleine hoofdborden. Ideaal voor het plaatsen van een kussen of de bescherming van uw behang tegen vetvlekken van de haren.
Een Auping Auronde set is niet compleet zonder een set goede Auping spiraalbodems. Deze dwars gespannen spiraalbodems bieden optimale ondersteuning aan de matras, maar zorgen voor optimale ventilatie. Een Auping spiraalbodem is de best ventilerende bedbodem die mogelijk is. Er zijn verschillende verstelbare spiraalbodems beschikbaar, maar Smeenk biedt deze set aan met een van de meest luxe Auping spiraalbodems die kunnen worden geleverd. Deze Auping Auronde 1500 deelbaar is uitgerust met twee volledig elektrische 2-motorige Auping AVS spiraalbodems. Deze spiraalbodems hebben een elektrisch verstelbaar hoofd/ruggedeelte, maar ook een elektrisch verstelbaar voeteneind met knieknik. Een optimale basis wanneer u wilt lezen of televisie kijken vanuit het bed. De Auping Auronde 1500 deelbaar is hiermee uitgerust met zeer veel luxe en comfort!

Om het geheel te voorzien van de luxe die het ledikant verdient, is het uitgerust met twee M Line Slow Motion Hybrid matrassen. M Line staat garant voor lange nachten en uitgeslapen wakker worden. De matrassen bieden een optimale ondersteuning en een zeer goede ventilatie. In deze set zit een M Line Slow Motion Hybrid 6 en een M Line Slow Motion Hybrid 5. Het verschil tussen beide matrassen betreft de hardheid van beiden. De M Line Slow Motion 5 heeft een soepel slaapcomfort en is geschikt voor rug- en zijslapers. De M Line Slow Motion 6 is de stevige variant en is geschikt voor mensen met een wat hoger lichaamsgewicht, buik-zij- en rugslapers of mensen die houden van een steviger slaapcomfort. Beide matrassen hebben een solide en sterke opbouw. Een M Line matras is niet alleen een investering in ondersteuning maar vooral in perfecte nachtrust!
Deze volledig elektrische Auping Auronde 1500 deelbaar is een mix van alles wat nodig is voor een goede nachtrust! De combinatie van een mooi design, met de functionaliteit van het ledikant en spiraalbodems en de M Line Slow Motion matrassen, maken van deze set echt een ultieme slaapsensatie!

Interesse in deze volledig elektrische deelbare Auping Auronde set? Bestel direct online! U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Deventer of Utrecht. Wij adviseren u graag! Heeft u nog vragen? Wij zijn te bereiken op 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 180×200 Pure White DEELBAAR, Volledig Elektrisch (2-motorig) en M Line matrassen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 4.600,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1500 180×200 Pure White. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht

Andere suggesties…