Auping Auronde 1500 180×200 Opaal Beuken 2-motorig Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn
Auping Auronde 1500 180×200 in Opaal Beuken incl. twee 2-motorig elektrisch verstelbare Auping Spiraalbodems, Pocketveer-Koudschuim ‘Nubilem de luxe’ matrassen in Stevig en een luxe Koudschuim XXL Split-topdekmatras in Medium.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 180×200 in Opaal Beuken
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch 2-motorig (Rug- en benengedeelte met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 2x Pocketveer-Koudschuim ‘Nubilem de Luxe’ 90×200 in Stevig
  • 1x Split-topdekmatras XXL Koudschuim 180×200 in Medium

Nieuwprijs van deze Auping Auronde set is €6115,-
Eenmalig aangeboden door ons voor €2985,00
In 1973 kwam ontwerper Frans de la Haye met het idee van het Auping Auronde ledikant. Een ontwerp wat veel mensen aansprak en een enorm succes bleek te zijn. Het tijdloze, maar tot zeer unieke design is, is gemaakt van ijzersterk 14-laags beukenhout. Hierdoor is het ledikant zeer slijtvast en staat het te boek als ‘een bed voor het leven’. Het ledikant is te herkennen aan de ronde hoekpoten, afgewerkt met metalen ‘ogen’.  Het Auronde model is uitgevoerd in drie verschillende hoogtes, namelijk; 34,5cm, 41,5cm en 48cm frame hoogte. Hierdoor is het voor zowel jongeren als mensen op leeftijd een zeer geschikt ledikant. Een Auping Auronde is een ledikant wat garant staat voor veel slaapplezier!
Dat een Auping Auronde voor iedereen betaalbaar is, bewijst Smeenk al meer dan tien jaar. Smeenk is het adres voor Refurbished Auping Auronde bedden. Bij Smeenk koopt u een Auping Auronde tussen een derde en de helft van de nieuwprijs. Een Auping bed voor een droomprijs!
Eenmalig bieden wij vanuit ons magazijn een zeer mooi en compleet Auping Auronde ledikant aan. Deze Auping Auronde 1500 180×200 in Opaal beuken beschikt over alle luxe die u zich maar kan wensen. Het Auping Auronde 1500 ledikant heeft een verhoogde instap. De framehoogte is 41,5cm en hiermee kunt u eenvoudig in- en uitstappen, schoonmaken en het bed opmaken. Daarnaast biedt het opslag ruimte aan reiskoffers, opslagbakken of andere zaken. Het ledikant is door het verhoogde frame dus multifunctioneel. De Opaal beuken kleur van het Auping ledikant maakt het geheel zeer fris. De lichte beuken kleur zorgt ervoor dat het in vrijwel ieder interieur toepasbaar is. Daarnaast is het een eenvoudig te combineren kleur. U kunt dus veel kleuren beddengoed gebruiken op deze kleur. 
Een Auping Auronde ledikant is niet compleet zonder Auping Spiraalbodems. Auping Spiraalbodems bieden perfecte ventilatie, lange levensduur en een goede ondersteuning. De dwarsgespannen bedbodem geeft het matras de juiste basis om optimaal te kunnen genieten van de zonering uit het matras. In deze Opaal beuken Auping Auronde 1500 set bevinden zich twee 2-motorig volledig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze bodems zijn verstelbaar bij zowel het rug- als benen gedeelte. Het voeteneind is uitgerust met een knieknik verstelbaarheid. U kunt hiermee genieten van een perfecte ondersteuning van de benen. Heerlijk comfortabel televisie kijken of lekker uitrusten is een garantie met deze luxe Auping spiraalbodems.
Slaapcomfort wordt bepaald door meerdere factoren. De belangrijkste factoren zijn: Klimaat, bedbodem en matras. Wanneer deze aspecten op elkaar zijn afgestemd kunt u optimaal genieten van uw nachtrust. Om een goede combinatie te kunnen bieden heeft Smeenk deze Auping Auronde 1500 set uitgerust en een uitgekiende combinatie van meerdere factoren. De bedbodem bestaat uit een solide Auping elektrische spiraalbodem. Hierop zijn twee luxe pocketveer-koudschuim ‘Nubilem de luxe’ matrassen geplaatst. Deze 7-zone pocketvering matrassen hebben een thermisch geharde, stabiele, pocketvering in de kern. Aan beide zijden is het matras afgedekt met hoogwaardig HR55 koudschuim met een zonering in de afdeklagen. Deze extra zonering zorgt voor een perfecte ondersteuning aan alle contouren van het lichaam. De combinatie van pocketvering met koudschuim geven het ledikant een perfecte ventilatie en ondersteuning. Om net dat beetje meer comfort te ervaren is deze set uitgerust met een luxe split-topdekmatras XXL van koudschuim. Deze 10cm dikke XXL split-topper zorgt ervoor dat u geen ruimte voelt tussen beide matrassen en dat u een soepeler comfort kunt ervaren. Door de open celstructuur van de topper, heeft u geen last van een vermindering van de ventilatie. De topper beschikt over een goede vocht afdrijving en ventilatie. De combinatie van matras met topper geven dit ledikant een koninklijk slaapcomfort!
Een Auping Auronde set welke van alle gemakken en luxe voorzien is, maar toch zeer betaalbaar is! Smeenk maakt Auping betaalbaar!
Interesse in deze luxe elektrisch verstelbare Auping Auronde 1500 set? Bestel direct online! Kom langs in een van onze winkels in Deventer of Utrecht, of neem contact op met 085-3036392!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 180×200 Opaal Beuken 2-motorig Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.985,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 1500 180×200 Opaal Beuken. Interesse? Breng een bezoek aan onze showroom of bestel via de webshop!

Uitverkocht